- 19 Kasım 2020
- 21.970
- 47.996
Ay yalnız değilsin canemKızlar benim sosyal hayatı sıfır sifir sıfırikizlere hamileyken bile aktif aktif takiliyordum simdi zar zor girebiliyorum Bi baktım bildirim gelmis minnosum çatlak kurabiyem dutum çok özlemişim sizleri nasılsıniz hersey yolundami
Benim ki kız değil benceSürekli düşüyor yaf ne zaman biter bu düşüşler
Kız bebekler yine bi oturup oyuncaklarla oynuyorbizimki vurma kırma ortalık dağıtma derdinde evin savaş alanından farkı yok
Düğün dernek gezmecebakamadım iki gün
Ohhh sende eğlendin miSürekli düşüyor yaf ne zaman biter bu düşüşler
Kız bebekler yine bi oturup oyuncaklarla oynuyorbizimki vurma kırma ortalık dağıtma derdinde evin savaş alanından farkı yok
Düğün dernek gezmecebakamadım iki gün
Doymayı geçtim benAy yalnız değilsin canembizde aynı koşturmaca telaştan vakit kalmıyor. Aç karnımı doyurursam ona şükrediyorum
BuharlaştımNerelerdesinizzzzz
Dutum burası yanıyor sabahtan açtım klimayı yok bana mısın demiyorBuharlaştım
Ayy antep de öyle camı açıyom içeri sıcak hava giriyoDutum burası yanıyor sabahtan açtım klimayı yok bana mısın demiyor
Ve yarından itibaren 7 derece artacakAyy antep de öyle camı açıyom içeri sıcak hava giriyo
YapmaaaaVe yarından itibaren 7 derece artacak
Sana yazdığım gün caneeenapün gı. Özlemedin mi beni
Günaydinnn
Nasılsın canımGünaydinnn
Bunlar aynı gün doğdu huyları da aynı gidiyorBenim ki kız değil benceönceden güzel oynardı şimdi asla yaaa 1 dk bile tutamıyorum ondan ona gidiyor ondan ona
Ya ya ne demezsinOhhh sende eğlendin mi
Evet ya o da varDoymayı geçtim bençiş yapamıyom
Napün gı
Bencede aynıBunlar aynı gün doğdu huyları da aynı gidiyor
Ya ya ne demezsin
Evet ya o da varwc bile lüks oldu
Napün gı
Yeni nesil gümbür gümbürBencede aynı2 erkeğe bedel benimki şuna bak ya masa altlarında geziyor emeklemeyi bıraktı tutunarak ayakta geziyor bide salona gidiyoruz salonda da aynı bide çok profesyonel asla kafayı çarpmıyor girip çıkarken
Eki Görüntüle 3275756
Bu kadar gümbürdemeseydi iyiydi ağır geldi bünyeme bi andaYeni nesil gümbür gümbür
Geleceğe hazırlanBu kadar gümbürdemeseydi iyiydi ağır geldi bünyeme bi andaama daha küçükken gören diyor bu çocuğa nolmuş akıllı bişeydi