Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Bencede aynı 😂😂 2 erkeğe bedel benimki 😂😂 şuna bak ya masa altlarında geziyor emeklemeyi bıraktı tutunarak ayakta geziyor bide😂 salona gidiyoruz salonda da aynı bide çok profesyonel asla kafayı çarpmıyor girip çıkarken 😂

Eki Görüntüle 3275756
Yerim ben o ayakları 😍😍😍🥰🥰 valla çok fenalar bunların 2 yaş sendromunu düşünemiyorum 😅😅 şimdiden benim oğlan başladı gibi😅
Parka gitmek istiyor gidiyoruz salıncağa binmek istiyor ama aynı zamanda arabasından da inmek istemiyor 😅😅 gel çık işin içinden 😅😅

Yerim ben o ayakları 😍😍😍🥰🥰 valla çok fenalar bunların 2 yaş sendromunu düşünemiyorum 😅😅 şimdiden benim oğlan başladı gibi😅
Parka gitmek istiyor gidiyoruz salıncağa binmek istiyor ama aynı zamanda arabasından da inmek istemiyor 😅😅 gel çık işin içinden 😅😅
2 yaş 3 yaş 5 yaş ergenlik bilmem ne 😒 geçen 30 yaş sendromuna girmeye çalıştım herif izin vermedi Kendine gel hayatım kendi savaşını sonraya sakla hiç mi başka derdimiz işimiz yok
Deyince geri çıktım o sırada benim küçük namım acıktı mamicik şüdden gaayl diye ağlıyodu

Ahahahah ayyy yerim onun totosunu😂😂😂 bu ikizler burcu oldukları için bence 😂😂😂😂

2 yaş 3 yaş 5 yaş ergenlik bilmem ne 😒 geçen 30 yaş sendromuna girmeye çalıştım herif izin vermedi Kendine gel hayatım kendi savaşını sonraya sakla hiç mi başka derdimiz işimiz yok
Deyince geri çıktım o sırada benim küçük namım acıktı mamicik şüdden gaayl diye ağlıyodu
Ahahahah ayyy dut sen çok yaşa 😂😂😂

Hahah bebeler istediği yere girip çıkıyor herifler de öyle ama analara izin yok 😅😅😅

2 yas sendromunu yaşıyoruz iki tane kızla

X