- 18 Kasım 2020
- 20.500
- 49.433
Bende iyiyim neler yaptın bizler yokkenBu mahalleyi tanımiyrum bizim maalle mi
İyitim bebem sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iyiyim neler yaptın bizler yokkenBu mahalleyi tanımiyrum bizim maalle mi
İyitim bebem sen nasılsın
Her pazar saatlerimi alan şeyAyy ütü deme bana
İyiyim balım sen nasılsınHepinizi burda görmek yeterince benim maallemi hissettirdi çiçem nasılsın duduşkom
At herifin üstüneHer pazar saatlerimi alan şey
Dutum attığımd aokuyor da gömlekmkollarını yapamıyor beni çağırıyor en çyçsi kendim ütülemekAt herifin üstüne
Hepsini yak gitsinDutum attığımd aokuyor da gömlekmkollarını yapamıyor beni çağırıyor en çyçsi kendim ütülemek
Anam benimki ya la buGünaydınnnnngünaaaayyyydııınnnnn ohg ohhhj
Ahaahh aklıma geliyoeAnam benimki ya la bu
Ahaahh aklıma geliyoe
Aşağıdaki gibi minnoşum hayatım extrwm değişen hiç bişi yokBende iyiyim neler yaptın bizler yokken
Çok şükür çiçem evin önünde iki adım bahçe yaptım evden bahçeye iniyorm bahçeden eve çıkıyorumİyiyim balım sen nasılsın
Evet balım çalışıyorum bende aynı şekilde iş ev uğraşıp duruyorumAşağıdaki gibi minnoşum hayatım extrwm değişen hiç bişi yok
Sen napıyon çalışıyor musun
Çok şükür çiçem evin önünde iki adım bahçe yaptım evden bahçeye iniyorm bahçeden eve çıkıyorum
Eşim de izne ayrıldı harman işleri falan da var arada beni de buluyor sıcak bunalım iştw
Sen napiyon nasılsın
Aynı bebekim napim sıcakta pörsüdümAşağıdaki gibi minnoşum hayatım extrwm değişen hiç bişi yok
Sen napıyon çalışıyor musun
Çok şükür çiçem evin önünde iki adım bahçe yaptım evden bahçeye iniyorm bahçeden eve çıkıyorum
Eşim de izne ayrıldı harman işleri falan da var arada beni de buluyor sıcak bunalım iştw
Sen napiyon nasılsın
Canım çok şükür herşey yolunda tek asosyal takılan sen değilsin benim de öyle eskisi gibi takılamıyorum ama girdikçe mahalleyi dolaşıp çıkıyom girdikçe çekirdeğini al gelKızlar benim sosyal hayatı sıfır sifir sıfır ikizlere hamileyken bile aktif aktif takiliyordum simdi zar zor girebiliyorum Bi baktım bildirim gelmis minnosum çatlak kurabiyem dutum çok özlemişim sizleri nasılsıniz hersey yolundami
Tamam öyle yapayım bariCanım çok şükür herşey yolunda tek asosyal takılan sen değilsin benim de öyle eskisi gibi takılamıyorum ama girdikçe mahalleyi dolaşıp çıkıyom girdikçe çekirdeğini al gel
Sürekli düşüyor yaf ne zaman biter bu düşüşlerSakin ol reyiz öyle öyle yürüyecek
Kız bebekler yine bi oturup oyuncaklarla oynuyor bizimki vurma kırma ortalık dağıtma derdinde evin savaş alanından farkı yokAy onu şimdi de yapıyorum totosunda kurt var gibi asla oturmuyor yalvarıyorum 2 dk otur diyorum
Düğün dernek gezmece bakamadım iki gün
Sana yazdığım gün caneee napün gı. Özlemedin mi beniCanığıı yerimm ne zaman geldün