Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Günaydınnnnn
murat%C3%B6v%C3%BC%C3%A7-dalga-dalga.gif
günaaaayyyydııınnnnn ohg ohhhj

Bende iyiyim neler yaptın bizler yokken ❤️
Aşağıdaki gibi minnoşum hayatım 😄extrwm değişen hiç bişi yok :KK51:
Sen napıyon çalışıyor musun
İyiyim balım sen nasılsın 😘😘
Çok şükür çiçem evin önünde iki adım bahçe yaptım evden bahçeye iniyorm bahçeden eve çıkıyorum 🤭
Eşim de izne ayrıldı harman işleri falan da var arada beni de buluyor sıcak bunalım iştw 😒
Sen napiyon nasılsın

Çok şükür çiçem evin önünde iki adım bahçe yaptım evden bahçeye iniyorm bahçeden eve çıkıyorum 🤭
Eşim de izne ayrıldı harman işleri falan da var arada beni de buluyor sıcak bunalım iştw 😒
Sen napiyon nasılsın
Evet balım çalışıyorum 😁bende aynı şekilde iş ev uğraşıp duruyorum

Sen napiyon nasılsın
Aynı bebekim napim sıcakta pörsüdüm

Kızlar benim sosyal hayatı sıfır sifir sıfır 🤣 ikizlere hamileyken bile aktif aktif takiliyordum simdi zar zor girebiliyorum Bi baktım bildirim gelmis minnosum çatlak kurabiyem dutum çok özlemişim sizleri nasılsıniz hersey yolundami

Kızlar benim sosyal hayatı sıfır sifir sıfır 🤣 ikizlere hamileyken bile aktif aktif takiliyordum simdi zar zor girebiliyorum Bi baktım bildirim gelmis minnosum çatlak kurabiyem dutum çok özlemişim sizleri nasılsıniz hersey yolundami
Canım çok şükür herşey yolunda 😂 tek asosyal takılan sen değilsin benim de öyle eskisi gibi takılamıyorum ama girdikçe mahalleyi dolaşıp çıkıyom 😂😂😂 girdikçe çekirdeğini al gel

Sakin ol reyiz 😂😂 öyle öyle yürüyecek
Sürekli düşüyor yaf ne zaman biter bu düşüşler 😅😅
Ay onu şimdi de yapıyorum totosunda kurt var gibi asla oturmuyor yalvarıyorum 2 dk otur diyorum 😂😂😂😂
Kız bebekler yine bi oturup oyuncaklarla oynuyor 😅 bizimki vurma kırma ortalık dağıtma derdinde 😅 evin savaş alanından farkı yok😅😅
Düğün dernek gezmece 😅😅 bakamadım iki gün 😅😅

X