- 16 Aralık 2019
- 20.312
- 80.952
- 31
Anam temizliyom temizliyom her yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anam temizliyom temizliyom her yer
Denizden yeni geldim yemek telaşındayız
Ohhhh ne güzelDenizden yeni geldim yemek telaşındayız
Ahahahh kolay gelsinAnam temizliyom temizliyom her yer
Güzel yorucu karışıkOhhhh ne güzel
Tatil evden daha yorucu oluyor eğlenmekte yoruyorGüzel yorucu karışık
Kız evet güya tatil dinlendirir biz daha cok yoruluyoruzTatil evden daha yorucu oluyor eğlenmekte yoruyor
Sağol minnoşAhahahh kolay gelsin
Bende 3 gün gittim döndüğüm gün birde ev temizliği yaptımKız evet güya tatil dinlendirir biz daha cok yoruluyoruz
Gitmesen de temizleniyo miktir et her türlü temizleniyo en azından 3 gün kafa dinlemişsinBende 3 gün gittim döndüğüm gün birde ev temizliği yaptım
Benide dönünce büyük bir temizlik bekliyorBende 3 gün gittim döndüğüm gün birde ev temizliği yaptım
Canığıı yerimm ne zaman geldün
Burdayım aşkım
Bizim mahalle yukariki mahalle sizin mahalle aşağıki mahalleBurası neresi
Ahahah haklısın dutum her türlü yapılıyor o temizlij aaayyyy birde ütü varrrGitmesen de temizleniyo miktir et her türlü temizleniyo en azından 3 gün kafa dinlemişsin
Sen şimdilik düşünme anın tadını çıkaraBenide dönünce büyük bir temizlik bekliyor
Nasılsın bebem ne yapıyorsunBurdayım aşkım
Ayy ütü deme banaAhahah haklısın dutum her türlü yapılıyor o temizlij aaayyyy birde ütü varrr
Sen şimdilik düşünme anın tadını çıkara
Nasılsın bebem ne yapıyorsun
Bu mahalleyi tanımiyrum bizim maalle miBizim mahalle yukariki mahalle sizin mahalle aşağıki mahalle
İyitim bebem sen nasılsınAhahah haklısın dutum her türlü yapılıyor o temizlij aaayyyy birde ütü varrr
Sen şimdilik düşünme anın tadını çıkara
Nasılsın bebem ne yapıyorsun
Yardımcı olayımBu mahalleyi tanımiyrum bizim maalle mi
İyitim bebem sen nasılsın
Hepinizi burda görmek yeterince benim maallemi hissettirdi çiçem nasılsın duduşkomYardımcı olayım