- 8 Kasım 2019
- 20.579
- 35.832
Bizim ağustosta düğün var canım düğüne kadar sanmıyorum bşryrre gidebileceğimizi düğünden sonra ancaKızzz bana bahh eriklide bide aynı güne denk geliyormuşuzzzz Cookiie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim ağustosta düğün var canım düğüne kadar sanmıyorum bşryrre gidebileceğimizi düğünden sonra ancaKızzz bana bahh eriklide bide aynı güne denk geliyormuşuzzzz Cookiie
Nezamanki dugünBizim ağustosta düğün var canım düğüne kadar sanmıyorum bşryrre gidebileceğimizi düğünden sonra anca
Benden eksiye indinAşk olsun kız ne çıramı yakcN aaa naptımki
Bişey yapmadım valla minnoşum buralardayım işte takılıyorum bende evde uğraşıyprıx hep aynı şeyler bildiğin gibiyim yani hiçbir değişiklik yokİnşAllah perim eee sen neler yaptın
İnşAllah canım prenses nasıl
10 agustosNezamanki dugün
Nasıl senden eksiye incem ver sen 60a dayandın ben yeni 70e geçtimmdaga sana yetişememBenden eksiye indin
Ovvv bizim tatil bitince10 agustos
Bakalımm kilo durdu simdilikNasıl senden eksiye incem ver sen 60a dayandın ben yeni 70e geçtimmdaga sana yetişemem
Ahahaah aynı aynıOhh maşallah birden oluyor bizimde 3 4 adım atınca ben çığlığı kopardım. Oğlan bakıyor şaşkın şaşkın
Sakin olun bi kaç ay sonra da nolur artık otur birazcık 5 dk cık diye içleneceksinizAhahaah aynı aynı
Ay onu şimdi de yapıyorum totosunda kurt var gibi asla oturmuyor yalvarıyorum 2 dk otur diyorumSakin olun bi kaç ay sonra da nolur artık otur birazcık 5 dk cık diye içleneceksiniz
Bi de iyice ayaklanınca düşünAy onu şimdi de yapıyorum totosunda kurt var gibi asla oturmuyor yalvarıyorum 2 dk otur diyorum
Düşünmek istemiyorum no no noooooBi de iyice ayaklanınca düşün
Bende 2 tane ha bu yaz günü yemişimDüşünmek istemiyorum no no nooooo
Allah yardımcın olsunBende 2 tane ha bu yaz günü yemişim
CümlemizinAllah yardımcın olsun
Aferim sana bebeiş inin gözünden öperim aferim sıpayaGünaydın minnoş bak gönlüm razı olmadı sabah tek kalışına kargalar mokunu yemeden bende geldim
Ahahah neyse 1 yaşı atlattı artık aufak ufaktan kesersin
Bende aynıBişey yapmadım valla minnoşum buralardayım işte takılıyorum bende evde uğraşıyprıx hep aynı şeyler bildiğin gibiyim yani hiçbir değişiklik yok
Aynenn canımAferim sana bebeiş inin gözünden öperim aferim sıpaya
Ahahah neyse 1 yaşı atlattı artık aufak ufaktan kesersin
Bende aynı
Calışmaya devammı bebeğiimm
Evet canım devamCalışmaya devammı bebeğiimm