- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
Napiyonn aşkooReca ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyonn aşkooReca ederim
Hahahahahah offff bendede öyle yaaBenim kemiğim batmaktan etim çürüdü Totom iyi cok şükür o saglam
Hahahahahah görüyorumm arada kaş göz giriyon çıkıyon falan
Karıya bak jou olmasa etiketkeyen yok bide topik sahibesi olacan haydeeHe yav gelin canım sikiliy
Heee oldumm kızzzz onu sen bana sor ağrım sızım arttı yürüyünce kasığım ağrıyor arada sertleşiyor arada kramp falan 3 cü trimrster ne zormuş kızzz biran önce gelse diyorumHe bakmadan da duramıyorum ama çokta zamanım olmuyor malesef
Sende kaşla göz arasında 34 haftalık olmuşsun bebik Maşallah
Demi yaaaHe yav gelin canım sikiliy
Dövelimm dutuKarıya bak jou olmasa etiketkeyen yok bide topik sahibesi olacan haydee
Kına videomu izliyorum kizimlaBuralarr çokk sessiiizzzzzz
Migrenben u dellendirmeyiinnnnnnn
Neresunuzz ne var ne yoohhh
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
Madammor
@mavikelebek34
Pandora27
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Elhan
@Lna16
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Anteplililili
@H a p p y
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@Almila0606
@Magnifiaque
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Hahahahahah ayyy ne güzellll yaaa benim hiç aklıma gelmezdii kızzz bende izletirim dicek ben yokmuyumKına videomu izliyorum kizimla
Ekranana bakip bakip anniş ,babiş diyip duruyor
Bende annemdeyim pazar günü esi de yolluyomBende oturuyoreeeee yarın eve gidiiyoreeeeeee
O zaten ayri bi acıHahahahahah offff bendede öyle yaa
Kasığım ağrıyor dönemiyorum yataktann kocimde uykusuz zavallıı döndüğüm yerde kalıyom adam birşey oldu sanıyo sıçrıyor yataktan
Kız çocukla cebellesiyom 2 haftadır aşırı uykuya ihtiyacım var bı uyusam bütün ödem sis inecek 3 5 kg verecem net yani sizde ne var ne yokBuralarr çokk sessiiizzzzzz
Migrenben u dellendirmeyiinnnnnnn
Neresunuzz ne var ne yoohhh
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
Madammor
@mavikelebek34
Pandora27
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Elhan
@Lna16
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Anteplililili
@H a p p y
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@Almila0606
@Magnifiaque
M Mavi Menekse
@My_Moonlight06
Amam ölüyom aglayanın yok hastayimNapiyonn aşkoo
Neyünnn vaaarrrrrAmam ölüyom aglayanın yok hastayim
Allah kolaylık versin canım yaKız çocukla cebellesiyom 2 haftadır aşırı uykuya ihtiyacım var bı uyusam bütün ödem sis inecek 3 5 kg verecem net yani sizde ne var ne yok
Heee oldumm kızzzz onu sen bana sor ağrım sızım arttı yürüyünce kasığım ağrıyor arada sertleşiyor arada kramp falan 3 cü trimrster ne zormuş kızzz biran önce gelse diyorum
Send ehaklısınn herkesin işi gücü
Ee bide çiş geleyyyO zaten ayri bi acı
Lan müsait değildimKarıya bak jou olmasa etiketkeyen yok bide topik sahibesi olacan haydee
Osuruktan nem kapmışım işte burnum bogazim heryerim agriyorNeyünnn vaaarrrrr
Ooo sen birazdaha kalcan o halde kuzu öylemiii evine kendinmi dönceksin pekiiBende annemdeyim pazar günü esi de yolluyom