- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
Zencefil iç iyi gelir boğazını yaksın filizkoOsuruktan nem kapmışım işte burnum bogazim heryerim agriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zencefil iç iyi gelir boğazını yaksın filizkoOsuruktan nem kapmışım işte burnum bogazim heryerim agriyor
Allah seninde yardımcın olsun ama en iyi hali karnındaki halı sonradan keşke okula gidene kadar karnimda tasisaydim dersinAllah kolaylık versin canım ya
Bende aynı eksik ne var ne yok tamamlamaya çalışıyorum epey zor buişler
Hic deme Cok farkli duugular icerisndeyim joucuğumHahahahahah ayyy ne güzellll yaaa benim hiç aklıma gelmezdii kızzz bende izletirim dicek ben yokmuyum
Icmedigim bok kalmadiZencefil iç iyi gelir boğazını yaksın filizko
Kim osurdu götüne tıpa takOsuruktan nem kapmışım işte burnum bogazim heryerim agriyor
Tıpa takık zatenKim osurdu götüne tıpa tak
O zaten şarıl şarıl Ha az kaldi son bi gayret diye sabrediyoruzEe bide çiş geleyyy
Eşinin durumunu biliyom allahim bir daha boyle seyler yaşatmasin gelmis gecmis olsun inşallahLan müsait değildim
Demem aslında kuzu ya gercekten karnında çok zorr tamam hamileliğim gene iyi geçti de gerçekten zor herşey zor bile bile istiyoruz çocuk dogcak bütün herşey ona çalışıcazz resmen rabbim kolaylığı veriyor nasipp en önemlisi sağlıklı olsundaAllah seninde yardımcın olsun ama en iyi hali karnındaki halı sonradan keşke okula gidene kadar karnimda tasisaydim dersin
Hahahaha evettt gündüz pek gelmez gece maşaallahhhO zaten şarıl şarıl Ha az kaldi son bi gayret diye sabrediyoruz
O zaman yat aşşağaaaIcmedigim bok kalmadi
Allah razı olsun canım rabbim kimseye yaşatmasınEşinin durumunu biliyom allahim bir daha boyle seyler yaşatmasin gelmis gecmis olsun inşallah
Bu seferlik azad edekDövelimm dutu
Dayak isteyy
Allahımmmmmmmmm buneeeeeeeeeeeee ayyy ısırıcam bunlarıı oyyyy rabbimm uzun ömürler versin bahtı hep açık olsun kuzumm ballardan tatlılarr bunlar yaAlın size bayram şikeri tutayım Bayram geçti ama bayramdan sonra çıkan şekerler daha tatlı gelirdi o hesap olsun
TemammmmBu seferlik azad edek
BurdayımmmBuralarr çokk sessiiizzzzzz
Migrenben u dellendirmeyiinnnnnnn
Neresunuzz ne var ne yoohhh
karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
Madammor
@mavikelebek34
Pandora27
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Elhan
@Lna16
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Anteplililili
@H a p p y
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@Almila0606
@Magnifiaque
@Tweety Bird
@My_Moonlight06
Olsun be kuzu sık dişini az kaldi insallahHahahaha evettt gündüz pek gelmez gece maşaallahhh
Çooook çokk aminAllah razı olsun canım rabbim kimseye yaşatmasın
Joun yesunnn seniiiiHic deme Cok farkli duugular icerisndeyim joucuğum