Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Iyiyimm bitanemm ooyyy markete gittim geldim çok çabuk yoruldum ya uykum var şuan ama vitamin saatim geliyor yemek yemem lazım hazırlamaya üşendim😏
Yaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkom 😍😍😍💜 üşenme kız bebeği düşün 🤭🤭🤭

Yaaaa kıyamam kuzum bir güzel yemek ye ohhh sonra yat dinlen bebeğim al ilaçlarını da az kaldı doğuma lütfen yorma kendini aşkom 😍😍😍💜 üşenme kız bebeği düşün 🤭🤭🤭
Hahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektii 😌
Az kaldı vallahaaa ama önce Madammor Madammor doğuracak :KK70:

Hahahaha tamam tamam allahtan öğlen ettim yemekleri bi ısıtıp yiyecemmm sebzeli erişte yapcam şini canım çektii 😌
Az kaldı vallahaaa ama önce Madammor Madammor doğuracak :KK70:
Ohhh afiyet olsun çiçeğim 😍
Madammor Madammor ve sana hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin kızlarınızı inşallah kuzunmmm Aminnnn 🤲🏻🌺💐

Allah iyilik versin sosyalim kirazım 🤗🍒💜
Şükür Allah a bende iyiyim 🥰
Evet zaman çabucak geciyor bende birşey anlamadım inan geliverdi son zaman 🤭 İnsallah canim sağlikla nasip olsun🤲🏻
Amin kuzum Allah iyilik versin cumlemize 🤲 kucagina aldığın gunleride görürüz inşallah canım morcum benim🥰💜rabbim güzel günler göstersin 🥰💜🍒🍒🍒🍒😘

Amin kuzum Allah iyilik versin cumlemize 🤲 kucagina aldığın gunleride görürüz inşallah canım morcum benim🥰💜rabbim güzel günler göstersin 🥰💜🍒🍒🍒🍒😘
Amin bi tanem 🍒💜🤲🏻 Cümlemize güzel günler göstersin Rabbim. Her an geldi gelecek gelebilir telaşi var artik. Vakti zamaninda dogsun tabi insallah 🤭🥰🤲🏻

X