- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
Inşaallahh beybimm döndünmü evineOlsun be kuzu sık dişini az kaldi insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşaallahh beybimm döndünmü evineOlsun be kuzu sık dişini az kaldi insallah
Burdasın az selam veeerrrrrrrr beeeeBurdayımmm
Sende bebenle izlersin o gunleri gostermek nasip etsin rabbimJoun yesunnn seniiii
Selamun aleykümBurdasın az selam veeerrrrrrrr beeee
Çoktan kuzum bayram bitti o aksam döndük Sen nabiyon nörüyonInşaallahh beybimm döndünmü evine
Allahımmmmmmmmm buneeeeeeeeeeeee ayyy ısırıcam bunlarıı oyyyy rabbimm uzun ömürler versin bahtı hep açık olsun kuzumm ballardan tatlılarr bunlar ya
Ooohh bende uyumak istiyom ama oğlani bici bici ediyim sora yatcamSiz gelin ben gidiyom kızlar uyudu gidip yatcam ayakta uyuyom boş bırakmayon burayı zabaaaağnan görüşürük
Napem bebişimm kv deyim yarın gideriz galiba eşim belli değil dedi ama inşaallahh gideriz yoruldum çünkü günlerdir uykusuzumm zaten ter basıyo bana eve dönsemde don tişört gezsemÇoktan kuzum bayram bitti o aksam döndük Sen nabiyon nörüyon
Sorma yenidoğan forewer olcak bizimkisiKartlaştılar artık sen doğurda Almişi sevelim Yenidoğan forewer
Amin kuzum cümlemizin evladına inşallah
Ve aleyküm selam bro nabersinnSelamun aleyküm
Tahmin ettim dedim gidecek bu dutSiz gelin ben gidiyom kızlar uyudu gidip yatcam ayakta uyuyom boş bırakmayon burayı zabaaaağnan görüşürük
Haydaaaa hani canın sıkılıyordu, git yat len nasilsa jou etiketliyo bizi yeri iyi gecelerSiz gelin ben gidiyom kızlar uyudu gidip yatcam ayakta uyuyom boş bırakmayon burayı zabaaaağnan görüşürük
Ayyy evet ya o ter basmasi zaten evde rahat gezmeye alisigiz disarda olmuyor öyle evim ev8m güzel evim sende rahat edersin dönünceNapem bebişimm kv deyim yarın gideriz galiba eşim belli değil dedi ama inşaallahh gideriz yoruldum çünkü günlerdir uykusuzumm zaten ter basıyo bana eve dönsemde don tişört gezsem
Aminn mervemmSende bebenle izlersin o gunleri gostermek nasip etsin rabbim
İyim cano senVe aleyküm selam bro nabersinn
Tahmin ettim dedim gidecek bu dut
Iyi balımm nasıl olayiimm aynıİyim cano sen
Kolau gelsinOoohh bende uyumak istiyom ama oğlani bici bici ediyim sora yatcam
İyi uykular sana
napim çok yorgunumVe aleyküm selam bro nabersinn
Tahmin ettim dedim gidecek bu dut
de yeri iyi gecelerHaydaaaa hani canın sıkılıyordu, git yat len nasilsa jou etiketliyo bizi yeri iyi geceler
Rabbim kolaylık versin dutcukkKolau gelsin
napim çok yorgunum
de yeri iyi geceler
Bende aynı valla bildiğin gibiIyi balımm nasıl olayiimm aynı
Sen iyi olBende aynı valla bildiğin gibi