Ramazan bitince aktif görürühhh seni inşaallahhh canoCok şükür yolunda ramazan koşuşturması işte
Sikimaya hic vaktim kalmiyor varya ozledim o sikilma isteginiYapma kuzu canın ne zaman isterse ozaman edersin ben evde sıkıldığım için iş arıyorumm
Herşey yolunda demii kuzummSikimaya hic vaktim kalmiyor varya ozledim o sikilma istegini
Akşam görümceler misafirim balım yemekle uğraşıyorum sen ne yapıyorsunNapiyosun beybitommm
Cok sukur hersey yolunda sadece benim streslerim gecmiyorHerşey yolunda demii kuzumm
Aboovvv görümcelermiiiAkşam görümceler misafirim balım yemekle uğraşıyorum sen ne yapıyorsun
Benxe görümc olucam ama ne biliyimAboovvv görümcelermiii
Gorümce değince sanki ben görümce olmiycammm
Napem evde sıkılmaca bayram gelse gitsem istanbula boğuldum
Strestini öperiimm seninn benimde bitmezz hiç bakma ama eşinde yardım eder sanaCok sukur hersey yolunda sadece benim streslerim gecmiyorBirde cidden islerim bitmiyor
Ama biz onlar gibi değilizzzzBenxe görümc olucam ama ne biliyim
Az kaldı
CansinStrestini öperiimm seninn benimde bitmezz hiç bakma ama eşinde yardım eder sana
Hep niyetimiz vardı ilk günden beri canım gebelik durumu olduğundan kesinleştiremedim. Sonuçlanınca yapıyoruz işteMillet ilkgüne koşaarr gelen giden bitsin gitsin
Iyi yapıyorsun napcan sen zaten hamilesin birşey diyemezler rahar olman lazım bende hiç gittiğim yok ama bensizde gitmez esimdeCansin
Birsey okusam direk stresten kalbim carpiyor
Cok sukurler olsun esimden yana bir sikintim yok annemlere gidelim deyince de onu gonderiyorum kafam rahat her turlu
Aynen doğru kuzummmHep niyetimiz vardı ilk günden beri canım gebelik durumu olduğundan kesinleştiremedim. Sonuçlanınca yapıyoruz işte
Bak begendim saniyordumBiraz geç oldu ammaa
Eki Görüntüle 3053449
Herşey yolundamı
Migrenben
@karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@K i m S e s i Z
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
Anteplililili
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Magnifiaque
@Tweety Bird
Yaaaaaaaa tabii yanılmamışım demekkii huuuhhhhhBak begendim saniyordum
Hayirli cumalar bebişim
Şekerden uzak durmaya devammiYaaaaaaaa tabii yanılmamışım demekkii huuuhhhhh
Sanada aşkoomm takılıyorummm
Kendi kendime konusuyormusum gibi yazmisimŞekerden uzak durmaya devammi
Pek beceremesemde durmaya calsiyom yav
Hahahahah ben dün biçatal aldım tatlı kocişe revani etmiştim canı çekmişti ama haberii yoh kocam yediğimdenŞekerden uzak durmaya devammi
Pek beceremesemde durmaya calsiyom yav
1 catalsa sorun yokHahahahah ben dün biçatal aldım tatlı kocişe revani etmiştim canı çekmişti ama haberii yoh kocam yediğimden