Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

1 catalsa sorun yok😂

Bende dün acili bi yemek yedim uzerinede 1 paket cikolatali biskuvilerden yedim canim cok istemisti aci yedim ye🙈😃
Abartmıyoruzz sonuçta 😂😂
Daha alamam agzıma vallaha korkuyorum hep 4 ay sonra ilkkez bi tatlı aldım ağzıma yettii
Ama tatlı niyetine kociş şekersiz bitter almış 😌

Abartmıyoruzz sonuçta 😂😂
Daha alamam agzıma vallaha korkuyorum hep 4 ay sonra ilkkez bi tatlı aldım ağzıma yettii
Ama tatlı niyetine kociş şekersiz bitter almış 😌
Hele sekersiz bitter ha , bende alayim ondan😃
Canım sufle istiyor kac gundur onla yaparim azzıycıkta şeker koyam demi😂

• Komik
Reactions: Jou
En son yaptırdınmı hiç glukozu kuzu
Benim 90 dı 113 oldu mesela
Heeee kızz şekersizz bide 😂😂
Nebileyim sufle fazla kaçar neolur neolmaz kuzu
Bugun annem gile gidicem orda cihaz akşam ölcer soylerim sana 3 gün önce tatlilara ragmen 120 cikmisti🙈 bide bugun ölçeyim

• Beğen
Aaa bi dersin bana kuzu 3gün önce tatlımı yedin ne mesela ondan sonra hic yedinmi
Akşam yemegi yemistim beyaz ekmekle birlikte , sonra gorumcemin dogum gunu diye kv ye gittik ordada cikolatali bir dilim pasta yedim userine meyve yedim🙈 1 saat sonra ölçtüm 120 çıkmıştı
Bunu 3 gün önce yaptim dün ve önceki gunde davetteydik ordada serbetli tatlilardan yedim dahada ölçmedim bugün ölcucem işte🙄

• Beğen
Akşam yemegi yemistim beyaz ekmekle birlikte , sonra gorumcemin dogum gunu diye kv ye gittik ordada cikolatali bir dilim pasta yedim userine meyve yedim🙈 1 saat sonra ölçtüm 120 çıkmıştı
Bunu 3 gün önce yaptim dün ve önceki gunde davetteydik ordada serbetli tatlilardan yedim dahada ölçmedim bugün ölcucem işte🙄
Ekmek zaten hiç tüketmiyorumm kuzu
Bakarsın 💜

Ekmek zaten hiç tüketmiyorumm kuzu
Bakarsın 💜
İçinden ne pis boğazlı karıymış dedin demi😂😂

Aksam bi surprizle kaesialsmam inşallah manyak gibi dikkat edemiyorum cocugun suyu ne durumda bilmiyom bayramdan sonra gidemde iyi firca yerim doktordan bu gidisle

• Komik
Hahaha hiçte demedim kızz öylee
Aksam bi surprizle kaesialsmam inşallah manyak gibi dikkat edemiyorum cocugun suyu ne durumda bilmiyom bayramdan sonra gidemde iyi firca yerim doktordan bu gidisle
Vallaha yersin ben sana diyimm😂😂
Inşaallahh ölçer iyi sonuç verir sana yoksa suyu cok tehlikeli birşey ya 😒

Bebeğin suyu nasıl oluyor yeni gebeyimde bol su icmekmi lazım

X