Yemeğide güzel oluyor evett kuzumm ama pek yapmıyorumm engüzeli yoğurt ama labneli yoğurt ediyorum çok yakışıyoBende bugün salata yapacağım kuzu şu kırmızı köklü semizotlu olanları çıkmadı. Diğerleri su gibi oluyor sera yetisimi.
yemegide güzel oluyor kavurunca
Ben semizotu domates salatalık soğan limon tuz zeytinyağı söğüş şeklinde üstüne 1 tatlı kaşığı Nar ekşisiYemeğide güzel oluyor evett kuzumm ama pek yapmıyorumm engüzeli yoğurt ama labneli yoğurt ediyorum çok yakışıyo
Sen farklı yapıyorsun aferiinn boyle sebzeli şeyler yeee önemliBen semizotu domates salatalık soğan limon tuz zeytinyağı söğüş şeklinde üstüne 1 tatlı kaşığı Nar ekşisi
Yalan olmasın bugün salata yemeye başlıyorumSen farklı yapıyorsun aferiinn boyle sebzeli şeyler yeee önemli
Kız deme öyle hahahahaAaa iyimiş ilkkez duydum yurtdışında yaşamayınca fakir beenn
Evett kuzumm bide balıkyağı verir belki doktorun sana bende hiç yediğim yok balıkkYalan olmasın bugün salata yemeye başlıyorum
Midem Çiğ soğan sarimsak bulanmiyor artık yavaş yavaş hatırlatma geçiyorumbirde balık yemediğim için semizotu arttirim diyorum .Omega3 takviyeside son 3 ay diyorlar .
Evett bitanemmm bulunduğun yerde öğreniyorsunn zatennn heppKız deme öyle hahahaha
Bende bilmiyordum gelince öğrendim öğreniyorsun yani
Anca be napalımOooooo misafirlerrrr tam ramazan bitme haftasınamı çağırıyon len anca
Off temizlik dahi yapmak istemiyorum boyle havalardaIyiyimm bende çok şükürr hava buruk ben buruk olunca elim hiiçbirşeye gitmiyor neseki evi bitirdim şükürrr
Sağsalimm tabiikii rabbim kucağına nasip etsin koskocamann sağlıcakla ömrü hep sağlık olsunn
CanımcimBiraz geç oldu ammaa
Eki Görüntüle 3053449
Herşey yolundamı
Migrenben
karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@K i m S e s i Z
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
H a p p y
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Magnifiaque
@Tweety Bird
Millet ilkgüne koşaarr gelen giden bitsin gitsinAnca be napalım
Levrek cupra yerimde mevsimi değil somon midem hiç almıyor görünce bile rengi bile midemi bulandırıyorEvett kuzumm bide balıkyağı verir belki doktorun sana bende hiç yediğim yok balıkk
Yapma kuzu canın ne zaman isterse ozaman edersin ben evde sıkıldığım için iş arıyorummOff temizlik dahi yapmak istemiyorum boyle havalardaburasi guzel cok sukur
Insallah joum ya ikimizede
Somonu hiç yemedimm yaaLevrek cupra yerimde mevsimi değil somon midem hiç almıyor görünce bile rengi bile midemi bulandırıyor
Sevgiiillliiimmmmmmmm napıyorsun güzelimCanımcim
Iyiyim bitanecim şükür,oturuyorum halsizim bugünSevgiiillliiimmmmmmmm napıyorsun güzelim
Niye halsızsın heleeeeIyiyim bitanecim şükür,oturuyorum halsizim bugünsen napan bakalım
Hayırlı cumalar kuzumBiraz geç oldu ammaa
Eki Görüntüle 3053449
Herşey yolundamı
Migrenben
karamel Latte
Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@K i m S e s i Z
@BlueBerry4268