Hayırlı cumalar KuzummmBiraz geç oldu ammaa
Eki Görüntüle 3053449
Herşey yolundamı
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
H a p p y
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Magnifiaque
@Tweety Bird
Iyiyim cnm yaz temizligimi bayram temzligimumi yoksa kisin kalabalığından arinmami dersin hah iste o temizligi yapıyorum cnmTeşekkür ederim canım sen nasilsin bebeler nasil
Paskalya bayramı ne olay kızzzHayırlı cumalar Kuzummm
Şükür herşey yolunda eşim 4 gün evde paskalya Bayramı var diye fazla bakamıyorum buralara
Az kaldi cnm soguk yiyecek ve iceceklerden uzak dur hamilelere daha da sicak basar ya hemn hasta olursun .ben kacar gidim bi gelirim geneEevt sende haklısınn iki bebe birden olmay
Iyiyizz şükürr yavaş yavaş ettim ya yoksa sıkılıyorum ben evde otura otura yürüyüş ettim grip oldum oyüzden cesaret edemiyorum çıkmaya da hayırlısi bi bayram gelse gitsek istanbula acayip sıkıldım.boğuldumm
Hayirli cumalar ciceklerBiraz geç oldu ammaa
Eki Görüntüle 3053449
Herşey yolundamı
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
Efenin_Annesi
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
H a p p y
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Magnifiaque
@Tweety Bird
Çok şükür iyi kuzumYaaaaa happyimmm canımmm
Nasıl gidiyorreşin iyimi
Hahahaha evett soğuk içtiğim yok vallahaaa korkumdanAz kaldi cnm soguk yiyecek ve iceceklerden uzak dur hamilelere daha da sicak basar ya hemn hasta olursun .ben kacar gidim bi gelirim gene
Üstüme alindim cicekleriHayirli cumalar cicekler
Magniiişş nasılsınnnnnHayirli cumalar cicekler
Yaaa neguzel annen herseyi yapiyomus yollasana burayaIyiyim cnm yaz temizligimi bayram temzligimumi yoksa kisin kalabalığından arinmami dersin hah iste o temizligi yapıyorum cnmbaya uzun sürdü bebelerden dolayi allh can sagligi versin iyiler hamd olsun uyudular simdi kaldigim yerden dewam ediyorum annem de bir tarafta manti icli kofte topalak fellah koftesi yapiyo buzluguma hazirlik bende 50 tane izmir köfte bi saklama kabida misket kofte yapip attim pogaca sigara böreği yapicam yarinda annem evine gececek artik ondan hazırda yemekligim olsun diye hazrliyo saolsun boyle geciyo günler bnde arada girebiliyorm
Iyiyizz çok şükürr beybitommÇok şükür iyi kuzum
Sen nasılsın prensesim nasıl
Amin kuzum yollayayim ayip ediyonYaaa neguzel annen herseyi yapiyomus yollasana buraya
Ellerine emegine saglik
Rabbim saglik versin insaAllah hepinize
Hz. İsa'nın ölümü kuzum yumurta bayramı var burda 15 gündürPaskalya bayramı ne olay kızzz
Aaa iyimiş ilkkez duydum yurtdışında yaşamayınca fakir beennHz. İsa'nın ölümü kuzum yumurta bayramı var burda 15 gündüroruç tutuyorlar 24 bitiyor oruçları
Ahhahaha alin tabi sende ciceksinÜstüme alindim cicekleri❤ hayrli cumalar cnm
Magniiişş nasılsınnnnn
Demek ikiz bebe bi erkek bi kız
Gönlümüz zengin renkli yumurtamiz olmasada semizotu yiyip omega3 yumurtlayan yumurtalarimiz var çift sarılıAaa iyimiş ilkkez duydum yurtdışında yaşamayınca fakir beenn
Az kaldı kuzumIyiyizz çok şükürr beybitommhayırlısıyla gelsede şu bayramm
Iyiyimm bende çok şükürr hava buruk ben buruk olunca elim hiiçbirşeye gitmiyor neseki evi bitirdim şükürrrAhhahaha alin tabi sende ciceksin
Jou iyim sukur sen nasilsin Kuzum
Ya hamdolsun ne kadar sukretsem az
Cinsiyetleri degil onemli olan benim icin valla sag salim Insallah kucagima alim yeter
Hahahahaah ne güzel kız dedin bunuGönlümüz zengin renkli yumurtamiz olmasada semizotu yiyip omega3 yumurtlayan yumurtalarimiz var çift sarılı
HayırlısıylaaaaAz kaldı kuzum
Bende bugün salata yapacağım kuzu şu kırmızı köklü semizotlu olanları çıkmadı. Diğerleri su gibi oluyor sera yetisimi.Hahahahaah ne güzel kız dedin bunusemizotu önemli hergün yogurtla yiyorum pek severiimmm
Hayırlısıylaaaa