Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Teşekkür ederim canım sen nasilsin bebeler nasil
Iyiyim cnm yaz temizligimi bayram temzligimumi yoksa kisin kalabalığından arinmami dersin hah iste o temizligi yapıyorum cnm 😄 baya uzun sürdü bebelerden dolayi allh can sagligi versin iyiler hamd olsun uyudular simdi kaldigim yerden dewam ediyorum annem de bir tarafta manti icli kofte topalak fellah koftesi yapiyo buzluguma hazirlik bende 50 tane izmir köfte bi saklama kabida misket kofte yapip attim pogaca sigara böreği yapicam yarinda annem evine gececek artik ondan hazırda yemekligim olsun diye hazrliyo saolsun boyle geciyo günler bnde arada girebiliyorm🤗

Eevt sende haklısınn iki bebe birden olmay😀
Iyiyizz şükürr yavaş yavaş ettim ya yoksa sıkılıyorum ben evde otura otura yürüyüş ettim grip oldum oyüzden cesaret edemiyorum çıkmaya da hayırlısi bi bayram gelse gitsek istanbula acayip sıkıldım.boğuldumm
Az kaldi cnm soguk yiyecek ve iceceklerden uzak dur hamilelere daha da sicak basar ya hemn hasta olursun .ben kacar gidim bi gelirim gene😜😄

• Komik
Reactions: Jou
Iyiyim cnm yaz temizligimi bayram temzligimumi yoksa kisin kalabalığından arinmami dersin hah iste o temizligi yapıyorum cnm 😄 baya uzun sürdü bebelerden dolayi allh can sagligi versin iyiler hamd olsun uyudular simdi kaldigim yerden dewam ediyorum annem de bir tarafta manti icli kofte topalak fellah koftesi yapiyo buzluguma hazirlik bende 50 tane izmir köfte bi saklama kabida misket kofte yapip attim pogaca sigara böreği yapicam yarinda annem evine gececek artik ondan hazırda yemekligim olsun diye hazrliyo saolsun boyle geciyo günler bnde arada girebiliyorm🤗
Yaaa neguzel annen herseyi yapiyomus yollasana buraya🥲😋
Ellerine emegine saglik
Rabbim saglik versin insaAllah hepinize

Ahhahaha alin tabi sende ciceksin 😬

Jou Jou iyim sukur sen nasilsin Kuzum
Ya hamdolsun ne kadar sukretsem az
Cinsiyetleri degil onemli olan benim icin valla sag salim Insallah kucagima alim yeter ♥️😍
Iyiyimm bende çok şükürr hava buruk ben buruk olunca elim hiiçbirşeye gitmiyor neseki evi bitirdim şükürrr
Sağsalimm tabiikii rabbim kucağına nasip etsin koskocamann sağlıcakla ömrü hep sağlık olsunn 🤲🤲

Hahahahaah ne güzel kız dedin bunu 😂😂 semizotu önemli hergün yogurtla yiyorum pek severiimmm🤤🤤🤤🤤

Hayırlısıylaaaa
Bende bugün salata yapacağım kuzu şu kırmızı köklü semizotlu olanları çıkmadı. Diğerleri su gibi oluyor sera yetisimi.
🤪yemegide güzel oluyor kavurunca

• Muhteşem
Reactions: Jou
X