- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
İyi değiller ikiside hasta mevsi değişikliği işte bir sıcak bir soğuk bizim burda kafayı yedi mevsimElimden geldikce takmamaya çalışıyorum çoluk çocuk durumlaf iyi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi değiller ikiside hasta mevsi değişikliği işte bir sıcak bir soğuk bizim burda kafayı yedi mevsimElimden geldikce takmamaya çalışıyorum çoluk çocuk durumlaf iyi mi
Yaaaa geçmiş olsun annelerin en büyük derdide bu hasta olması kuzularının, rabbim şifa versin inşallah kuzum benim havalar sıcak soğuk gidiyor bir türlü yaz gelmedi çocuklar çabuk hasta oluyor giyselerini hava şartlerona göre düzenle c vitamini almalarınk sağlaİyi değiller ikiside hasta mevsi değişikliği işte bir sıcak bir soğuk bizim burda kafayı yedi mevsim
Barismak istiyoorrHayırdır kuzu
Bi evliligin tam oturmasi icin 5 yil gecmesi lazin derdi annemler gercekten dogruymus biraz zaman herseyin ilaci sıkma canınıUmarım şimdi daha zorlanıyorum sanki geçecek bunlarda biliyorum
Baktı oğlan elden gideyBarismak istiyoorr
Giitti gidenBaktı oğlan elden gidey
Ooyyy kıyamam onlara ben yaaa geçmiş olsun lavimm hava düzeliyo artık bundan sonraİyi değiller ikiside hasta mevsi değişikliği işte bir sıcak bir soğuk bizim burda kafayı yedi mevsim
Valla güzel mi oluyor yoksa kavurucu yaz mi geliyor onu bilememOoyyy kıyamam onlara ben yaaa geçmiş olsun lavimm hava düzeliyo artık bundan sonra
Teşekkür ederim canım benim desteğin içinBi evliligin tam oturmasi icin 5 yil gecmesi lazin derdi annemler gercekten dogruymus biraz zaman herseyin ilaci sıkma canını
Kavurucu yaz geliyormuş vallaha yarındannsonra cano çocukları parklara sallValla güzel mi oluyor yoksa kavurucu yaz mi geliyor onu bilemem
Ne demek cnm rabbim herkesin evine saglik sihhat huzur mutluluk nasip etsinTeşekkür ederim canım benim desteğin için
Aminnn kuzum aminnnNe demek cnm rabbim herkesin evine saglik sihhat huzur mutluluk nasip etsin
Ciddi olamazsın anam tatil yapck parada yok bütün otel fiyatları uçuyorKavurucu yaz geliyormuş vallaha yarındannsonra cano çocukları parklara sall
Bizede tatil yalan artıkkk çocukla bile tatile gidemicez anca yazlik ordada bulaşik makine yok ona sıkintı ediyorumCiddi olamazsın anam tatil yapck parada yok bütün otel fiyatları uçuyor
Bulaşık Makinesi yoksa çok kötü bulaşık yıka yıka bitmezBizede tatil yalan artıkkk çocukla bile tatile gidemicez anca yazlik ordada bulaşik makine yok ona sıkintı ediyorum
Ama çok nadirdirkv yi almıştık peşimeee busefer gene alırsam çocuğun bahaneylee hiç dokunamamBulaşık Makinesi yoksa çok kötü bulaşık yıka yıka bitmez
Hayırlı cumalar çiçeğiimBiraz geç oldu ammaa
Eki Görüntüle 3053449
Herşey yolundamı
Migrenben
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
BlueBerry4268