Aman kız geçen başka biryere giderken soğuk baklava 10 tane koydurttuk 120 tl verdik aslada çok zora kalmadıkca almamAll bi baklava gitt ne uğraşcannn kuzuu
Otur oturduğun yerde kıçını kaldırmass ıslancan üşütcen kocanı dinle deli etmaaağğ
Hahahahahahaha elim hızlıdırrrrr
Aminn kuzum GünaydınGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@K i m S e s i Z
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Ben halaa yatakkkİyidir kuzum TV izlemece sen napün
ah canımm iyice büyüyo tabi bebişHahahah ozo bitanee yaaa
Napemm kuzumm yatağa kaldım hala hiç kalkmağa şeyim yok kahvaltı hazirlamak falan offf biri bana yatağıma getirse keşke
Evett yaaa pahalı aslındaa soğuk baklava ben doğum günümde yedim ama abartılcak birşey de yok aslındaaAman kız geçen başka biryere giderken soğuk baklava 10 tane koydurttuk 120 tl verdik aslada çok zora kalmadıkca almam
Yat kuzum iş güç yoksa tadını çıkarBen halaa yatakkk
Bilmezmiyimm ozomm canım benimmah canımm iyice büyüyo tabi bebişyakın olaydık ben gelip hazırlardım sana
Salonu edecektim ama etmeğa seyim yokkYat kuzum iş güç yoksa tadını çıkar
Güzel ama bende ay onsuz yaşaysmam ay canım çok çekti bilmemne olmuyorumEvett yaaa pahalı aslındaa soğuk baklava ben doğum günümde yedim ama abartılcak birşey de yok aslındaa
Irmik tatlısıda olabilirrr kuzu pratik tatlılar çok varGüzel ama bende ay onsuz yaşaysmam ay canım çok çekti bilmemne olmuyorum
Ama oahalı kuzum ya. Bakayım bir düiüneyim belki bir şambali yaparım evde malzemeleri var. Belkide hiçbirşey yapmam içecek pide alır gideriz
Güünaayyddııın kuzumm şükürler olsunn Rabbim bugünlerden geri koymasınn aminnnn çokçaaGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Herkes iyimii herşey yolunda inşaallahhhhh bugünden sonra bomba gibi guzel günler geçirelimm sağlık huzur mutlulukk aşk para sevgi olsun inşaallahhhh❣
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@K i m S e s i Z
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Aynen canım bakıyım yapcaö bişeyler azcık kendime geleyimIrmik tatlısıda olabilirrr kuzu pratik tatlılar çok var
Heee pidede olabilir veya içecek veya meyve
Tinooşş amin amiiinnnnGüünaayyddııın kuzumm şükürler olsunn Rabbim bugünlerden geri koymasınn aminnnn çokçaa
Akşama var dahaaAynen canım bakıyım yapcaö bişeyler azcık kendime geleyim
Ve aleyküm selaaammmmselamlar
Ooohh oohh insallah elçommGüüüunnnaaaayyyyyddddddııııınnnnnnnnn
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
Noisy Girl
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@K i m S e s i Z
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell