Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Anam az kalmisss gelsin minik pasa saglikla insallah benim kizlar ablalik yapar oglusuna uykusuz gecelerimi sana ve Jou ya devredicem ben
Amin amin he ya senin kızlar kaç aylık oldu tam mıncırmalık olmuşlardır artık
Gecelerin yargıcı Jou ve ben yakında sinemalarda

4 gun sonra 9. Aya gireceginiz teyceleri hemde ne mincirmalik oldular kikirr kikir guluyorlar hanimlar biri sag memede biri sol

Hahahahahaha ben doğuruncaa arkamdan gelll emii çatlooooğğğ benim gittikcesardı korku zaten yaa ben mayısta gelir bu kız gibi geliyo bana kızlar erken geliyormuş

Hahahahahaha ben doğuruncaa arkamdan gelll emii çatlooooğğğ benim gittikcesardı korku zaten yaa ben mayısta gelir bu kız gibi geliyo bana kızlar erken geliyormuş
Hemen arkandan takipteyim kız senle aramızda iki hafta mı var üç mü. Biz 27 olduk senin kaç şuan
Valla bazen çıkacak gibi yapıyor bende sakinleştirmeye çalışıyorum biliyorum çok sıkıldın ama 3 ay daha dayan diye çocuklar ne yapsın canları sıkılıyor orada

Reactions: Jou
Evettt yaaaa elini koyunca duruyo ama sıkintısı gidiyorr o ara
Benim 29haftaya girdik şuan bebişimm aramızda 2 hafta varr
Benimkide çok fenaa çoookkk ama 2 gündür geceleri uyutuyo annesini

Evettt yaaaa elini koyunca duruyo ama sıkintısı gidiyorr o ara
Benim 29haftaya girdik şuan bebişimm aramızda 2 hafta varr
Benimkide çok fenaa çoookkk ama 2 gündür geceleri uyutuyo annesini
Oy maşallah maşallah evet iki hafta varmış hadi bakalım sağ salim gelseydik o günlere de
Uyutsun uyutsun stok yapmamız lazım

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…