Niye içmiyinnn heeeehhhhhhhAhhhh kurban olurum kız ben içmem sana icittirim bebeğim
Aşkım olur içerizzzzz neden olmasın
Aaaaa benle aynısınn bugün 05.09 olcakk ama senin 04 olması gerekmiyomuydu kızİnşallah kuzum sağlıkla kucağına al hayırlısı ile ..
Bebeğim birazdan başlarım yavaş yavaş hazırlığa 05.10 gibi imsak kesiyor anca yavaş yavaş yerken geçer zaman
Aaaaa içerim aşkom dedim ya kıyamadım sana ondan sen iç dediydimNiye içmiyinnn heeeehhhhhhh
Aaaaa benle aynısınn bugün 05.09 olcakk ama senin 04 olması gerekmiyomuydu kız
Aaaaa iyimiş kız hahahaha beraber yapıyoz sahuru deseneAaaaa içerim aşkom dedim ya kıyamadım sana ondan sen iç dediydim
Yok aşkım hatta 05.13 müş dün 05.15 mis
Canım lnam cok sevındım adına ıyı olmus tanıdık vasıtasıyla olmasıMorrmeneksee 2020 de evlenmiştim o zamanlar da kalite kalite idi dediğin gibi kalite arttıkça fiyatta çıkıyor ve albüm deseni rengi vs de çok etkiliyor ...
Bizim fotoğrafçı tanıdık gibi bişi idi ailemizde evlenenler genellikle o fotoğrafçı ile çekimleri yaparlardı o sebeple bizde görüştük içimize şimdi o zamanki zamanda 1.800 veya 2.000 TL gibi birşeydi ama biz tanıdık olduğumuz için 1.300 veya 1.400 aradı ödedik en güzeli ve en kalitelisi olmuştu torpil payıçerçeveli fotoğraflar daha çok olmuştu felan bence bana kalırsa 1 kez oluyor en güzeli en iyisi olsunnnn Hatıra hepsi kalıyor
En güzelini hakediyorsun herşeyin
Hep gene yakınız hamişimAaaaa iyimiş kız hahahaha beraber yapıyoz sahuru desene
Yerimm seni ben yerrrrr
Hahaahha göbüş yumoş gibi kızzzHep gene yakınız hamişim
Bende seni yerim taaaaaaa göbüşten hemdeeee hammmmm diye bal böceği
Teşekkür ederim kuzumCanım lnam cok sevındım adına ıyı olmus tanıdık vasıtasıyla olmasıarastıyorum bende ıyıce bakalım en guzelı olsun dedıgınız gıbı.
Hahaahha göbüş yumoş gibi kızzz
Iyi seversinn kendimi gobekli hissediyorumm yumoş gibi olunca
Çookkk kuzummmçılgın geboş nasıl da tatlısındır şimdi kurban olurum
Uyu birtanem dinlen bir güzel Allah rahatlık versin aşkomÇookkk kuzummmneseki ben uyuyim bebişimm öpüyorumm en güzel yerindennn bende sağaa kurban olurummmm ooyyyy
Hayırlı sahurlar hu huuusahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
@Saliha40
@Amanita
He kız ben geldim ama uyanmamış mı milletKurabiyemmm gelmiş
Ya canim benim allah razı olsun vok saol masallah cok iyi toparladi hersey yolunda kontrolunede gittik gayet iyi dedi dr. MaşallahNasıl çocuğun oğlan mıydi ameliyat olan onu sorcaktım seni bulamadımm
Sahuru yaptı hepsi kaçtı gitti kuzummHe kız ben geldim ama uyanmamış mı millet
Amaa daha yeni başlıyordukSahuru yaptı hepsi kaçtı gitti kuzumm
Çok şükür canımYa canim benim allah razı olsun vok saol masallah cok iyi toparladi hersey yolunda kontrolunede gittik gayet iyi dedi dr. Maşallah
Hayırlı ramazanlar bal Dut umsahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
@Saliha40
@Amanita
Amin cnm bnm Sen nasılsın Bebeğin nasıl Nasıl geçiyor ne kadar kaldı doğumaÇok şükür canımonunla geçmiş olsun