- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Ağzımdan aldın cümleyi çok üzücü yani bu durum hiç hoş değilLavinia_98 bizimle paylaşıyorr ediyorr nebileyim bukadar önyargılı olmamak gerekir durum altına yorum yapınca dalga geçince üstüne silince biraz böyle oldu
Boşuna demiyolar kadin kadinina düşman gibi
Ben haksızlığa gelemiyorum pek ve komik bir durum yok ortada tuhaf olan oBoşver kuzum cevap yazıpta onların seviyesine inmeye gerek yok
EvetttAğzımdan aldın cümleyi çok üzücü yani bu durum hiç hoş değil
Takılmayın cok taktıkca daha cok canınız sıkılır.. Gormemezlıkten gelınEvettt
Evett kuzuşumm sen cok yaşaaTakılmayın cok taktıkca daha cok canınız sıkılır.. Gormemezlıkten gelın
Maalesef öyle ama bunlar böyle insanlarla dalga geçmeyi çok seviyorlar hoş birşeymiş gibiBen haksızlığa gelemiyorum pek ve komik bir durum yok ortada tuhaf olan o
Nişan albümümü olucak düğünmü canım. Evet güzel birşey hatırası kalıyor bunun şöyle düşün sen bu tarz şeylere önem veriyorsan yaptır tabi en güzelini. Ama olsun diye yaptırıcaksan biraz düşüredebilirsin. Şayet ben düğünden berü 1 2 defa bakmışımdır attım bazanın içine duruyorYa valla 2000 ye var 3000 de var ama kalitesine gore degısıyor sanırım bilmiyorum cokta aşırı kaçmakta istemiyorum ne zor işlermiş ya
Hahahaha benimde öyleee gelen giden baktı bitti ama hatırası kalıyor yaa genede iyiiNişan albümümü olucak düğünmü canım. Evet güzel birşey hatırası kalıyor bunun şöyle düşün sen bu tarz şeylere önem veriyorsan yaptır tabi en güzelini. Ama olsun diye yaptırıcaksan biraz düşüredebilirsin. Şayet ben düğünden berü 1 2 defa bakmışımdır attım bazanın içine duruyor
Evet evet öyle güzel. Birde biz çekilen bütün fotografları dijitalde almıştık. Öyle oluncada bir avantaj oluyor. İstediğin zaman istediğin şekilde albümde yaptırabiliyorsun sonra tekte çıkarıyorsunHahahaha benimde öyleee gelen giden baktı bitti ama hatırası kalıyor yaa genede iyii
Düğün albumü canım ama bende sevmiyorum mecburiyetten brzda. Bana kalsa hıc gerek yok ta işte amann saçma sapan işlerNişan albümümü olucak düğünmü canım. Evet güzel birşey hatırası kalıyor bunun şöyle düşün sen bu tarz şeylere önem veriyorsan yaptır tabi en güzelini. Ama olsun diye yaptırıcaksan biraz düşüredebilirsin. Şayet ben düğünden berü 1 2 defa bakmışımdır attım bazanın içine duruyor
Eee öyle vallahaaaEvet evet öyle güzel. Birde biz çekilen bütün fotografları dijitalde almıştık. Öyle oluncada bir avantaj oluyor. İstediğin zaman istediğin şekilde albümde yaptırabiliyorsun sonra tekte çıkarıyorsun
Yaptırr geneeeeeeeee hatıra kalsınn delii kızımm benimmDüğün albumü canım ama bende sevmiyorum mecburiyetten brzda. Bana kalsa hıc gerek yok ta işte amann saçma sapan işler
Ben çekim yaptır derim kuzum. Ama albüm konusunda sen bilirsin. Elinde fotografların kesin olsun bence. O güne dönüp bakabilesinDüğün albumü canım ama bende sevmiyorum mecburiyetten brzda. Bana kalsa hıc gerek yok ta işte amann saçma sapan işler
Aman elço şimdiden hafızamda cok hatıra kaldı merak etme silinmiyorYaptırr geneeeeeeeee hatıra kalsınn delii kızımm benimm
Hahahahha ama elinde kalmıyo beee menekşoooooooAman elço şimdiden hafızamda cok hatıra kaldı merak etme silinmiyor
Aynen aslında dijitalde olması cok mantıklıBen çekim yaptır derim kuzum. Ama albüm konusunda sen bilirsin. Elinde fotografların kesin olsun bence. O güne dönüp bakabilesinama albüm seçeneklerinde durumuna göre ayarlayabilirsin
Bencede bir konuş fotografcınla bakalım verirdir bemce napcakki senin fotografların sonuctaAynen aslında dijitalde olması cok mantıklı
Aminnn canımBencede bir konuş fotografcınla bakalım verirdir bemce napcakki senin fotografların sonucta
Mutluluklar dilerim bu arada canım rabbim muhabbetiniZi arttırsın yuvandan huzur eksik olmasın