Iyiyimm kuzumm aynıı günden güne heyecan basıyor ve korkularım var doğumum yaklaşıyor gibi nerdeyse yarıladımSaol canm benim. Sen nasılsın bebek nasil iyisinizdir umarım
Cok tesekkür ederim canım garadutum hayırlı ramazanlar inssahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
@Saliha40
@Amanita
Olsun kuşum nappyosunuz nasilsiniz uyku egitimine gectikte biz bugun onlara adapta ettim kendimi iyi gidiyor gibiyiz sanki
Hayırlı ramazanlar ya nerelerdesinizz öZledim valla hiç ses çıkmıyorsahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
@Saliha40
@Amanita
Daha ben etiket yapcktim herkesi sahura ama öyle uykum.var kisahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
Morrmeneksee
Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
@Saliha40
@Amanita
Hahahaha epeyy denk gelmiş kuzuu yorgunluk olsun allah görüyorr bitanemm
2.5 sene önce 1500 civarına yaptırmıştım ben canım ama şu dönemde fiyatlar nasıl bilmiyorum. O zaman sectiğin albüme göre falanda fiyat değişiyorduKızlar size bır soru. Dıs cekim albumlerınızı ne kdra yaptırmıstınız normal olan fıyatları ne kdr sizce 3500 ıyı bır rakammı
Ömrümü yiyorlar canım ne yapsınlar durumlari göz gezdimde niye fatmeselin çizdiği resimle alay ediyor lar yazmamak için zor tutuyorum kendimiHahahaha epeyy denk gelmiş kuzuu yorgunluk olsun allah görüyorr bitanemm
Nasıl kuzularr
Ya valla 2000 ye var 3000 de var ama kalitesine gore degısıyor sanırım bilmiyorum cokta aşırı kaçmakta istemiyorum ne zor işlermiş ya2.5 sene önce 1500 civarına yaptırmıştım ben canım ama şu dönemde fiyatlar nasıl bilmiyorum. O zaman sectiğin albüme göre falanda fiyat değişiyordu
Bilmiyorumm kuzummÖmrümü yiyorlar canım ne yapsınlar durumlari göz gezdimde niye fatmeselin çizdiği resimle alay ediyor lar yazmamak için zor tutuyorum kendimi
Öyle ama
Bilmiyorumm kuzummbazen üzücü oluyo bu durumlar
Tuhaf yanı
Kim ediyor ben farketmdım hıc.. BakimÖmrümü yiyorlar canım ne yapsınlar durumlari göz gezdimde niye fatmeselin çizdiği resimle alay ediyor lar yazmamak için zor tutuyorum kendimi
Durumlara bak ön sayfadaKim ediyor ben farketmdım hıc.. Bakim
Boşver kuzum cevap yazıpta onların seviyesine inmeye gerek yokÖmrümü yiyorlar canım ne yapsınlar durumlari göz gezdimde niye fatmeselin çizdiği resimle alay ediyor lar yazmamak için zor tutuyorum kendimi