Son donemlerde boyun agrilarim artti ona ek basim agriyor migren ataklari gibi gozlerimi acamiyorum. P.tesi randevum var inşallah ona gore tedaviye baslicaz sorun her ne ise canm buyuk ihtimal fitik veya kireclenmeGeçmiş olsun ne için girdin
Bende çok su tüketirim baya bi zorlandım akşamı zor ettimBasim agriyor dutum bugun fena geçticok su icen birj olarak zorlandim yeni yeni kendime geliyorum.
Sen nasilsin
Amiinnn su hayattirBende çok su tüketirim baya bi zorlandım akşamı zor ettimaçlığı aramıyor da insan susuzluk kötü rabbim susuz bırakmasın kimseyi
Reklama girince ona bakiyorumBende bişey bulamadım tv de güldür güldür e bakıyomkardeşlerim baydı beni
Hala varReklama girince ona bakiyorumzombiler vardi en son
Rabbim şifa versin canımSon donemlerde boyun agrilarim artti ona ek basim agriyor migren ataklari gibi gozlerimi acamiyorum. P.tesi randevum var inşallah ona gore tedaviye baslicaz sorun her ne ise canm buyuk ihtimal fitik veya kireclenme
Amin inşallah kuzumRabbim şifa versin canım
Çok gecmiş olsun bitanemmSon donemlerde boyun agrilarim artti ona ek basim agriyor migren ataklari gibi gozlerimi acamiyorum. P.tesi randevum var inşallah ona gore tedaviye baslicaz sorun her ne ise canm buyuk ihtimal fitik veya kireclenme
sahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
Saliha40
X xnobodyx
İkiz olmasa da yaşları yakın 2 tane de bendr varHayırlı, bereketli ramazanlar olsun dutcumVe tüm bacılar
İkiz bebe ile oruç çok güzel çarpıyor ve hiç birşeye benzemiyormuş. Tır çarpsa bu kadar koymazdıRamazanın ilk günü özeti
İkiz olmasa da yaşları yakın 2 tane de bendr var
Ikiz bebeleree kurban olurumm.benHayırlı, bereketli ramazanlar olsun dutcumVe tüm bacılar
İkiz bebe ile oruç çok güzel çarpıyor ve hiç birşeye benzemiyormuş. Tır çarpsa bu kadar koymazdıRamazanın ilk günü özeti
Ikiz bebeleree kurban olurumm.ben
Hahahahahah gelirr vallahaa noskingim gitti burdann taşındıDoğunca Jou kızçem her zorlandığında aklına ben ve Nos gelsinSonra çok şükür de
Hahahahahah gelirr vallahaa noskingim gitti burdann taşındıhayırlı ola aklıma siz gelirsinizzo kesin
Hahahaha yokyok benim yakınımda oturuyordu yaYok kız daha dün buradaydıHer yerden gider burdan gitmez bacım
Dutummm hepiciğinize hayırlı sahurlar siz devam edin ben sizi izlerimmsahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
Saliha40
X xnobodyx
Hayırlı ramazanlar, hayırlı sahurlar dut kızçemsahur çiçeklerim hayırlı ramazanlar
Jou
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
@N u r
@coconatt
Saliha40
X xnobodyx
Profil resmine bittim yaşlanınca ben sanirimBende dedim hele gidim mekana bakim ne var ne yok