- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
bebiş doğunca gör sen başıbol oturmayıBaşıboş oturuyoreeeeee seeennnnn
Ayyy deme öyle beeee hahahah bende otururumm annemle kv burda olacağı için heran gelebilirim gene burayabebiş doğunca gör sen başıbol oturmayı
Kıymalı karnabahar yapıcam yanınada az makarna yogurtlarım mantı gibiAkşama yemeğin ne var
Ayyy bende aklıma geciyodu karnabahar nasıl etsem makarnada istiyo canımKıymalı karnabahar yapıcam yanınada az makarna yogurtlarım mantı gibi
Yap ikisinide ye az azAyyy bende aklıma geciyodu karnabahar nasıl etsem makarnada istiyo canım
Hahah az yapcam tek yiyeceğimm içinYap ikisinide ye az az
ne kadar kalcaklar sankiAyyy deme öyle beeee hahahah bende otururumm annemle kv burda olacağı için heran gelebilirim gene buraya
Evet canım kıymalı yemegini yapcamHahah az yapcam tek yiyeceğimm için
Karnabahr yemeğimi etceksin
Anladım kuzuş bende yoğurtlama yapayimm bari brokoliyle karnabaharıEvet canım kıymalı yemegini yapcam
anca sen kendini toparlarsın o ara15 20 gün falan
Yeter yeterAnladım kuzuş bende yoğurtlama yapayimm bari brokoliyle karnabaharımercimek çorbam var makarnam var tamam işte doyarım sağlam onemli
Evett kuzumm yaa iyi olur biyandanda aslındaa daha iyi toparlanırımm zaten daha sık gelemezler biz giderizz annem gene dayanamaz gelir torunu sevmeye o ayrıanca sen kendini toparlarsın o ara
Yeter yeter
Patates salatası yap joummmKociş işe gitti şini o gece geliyo kendime ne etsem bulamıyorumm
Patateste nişasta var şeker var aşkoommPatates salatası yap joummm
Sen git daha iyi hem sana değişiklik olurEvett kuzumm yaa iyi olur biyandanda aslındaa daha iyi toparlanırımm zaten daha sık gelemezler biz giderizz annem gene dayanamaz gelir torunu sevmeye o ayrıkv gelemezz pek otobüsle arası hiç yok
Aynen kuzuuuSen git daha iyi hem sana değişiklik olur
Ayy haklısınn çiçeğimmmm bir an unuttum evet en güzelini yapıyorsunn bende nohut pilav yapmaya karar verdiiömPatateste nişasta var şeker var aşkoomm
Buldum zaten karnabaharla brokoli yoğurtlama etcem bi salçalı maakarna edem dedim bide corbam var tamam
Ooo nohut pilav aklıma vardı ama suda bekletmek gerekirdi gece dedim sebzeleri bitiriyim yoksa kalcak solacakAyy haklısınn çiçeğimmmm bir an unuttum evet en güzelini yapıyorsunn bende nohut pilav yapmaya karar verdiiöm