Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Yıkadim yatırdım şimdi bir araba kaka yaptılar afedersin
1 saat içinde birinin bezini 3 kez birinin bezini 4 kez degistirdim
Bilmiyorlar ki bi bez kaç para olmuş biz böyle miydik 🤣
Seninki napiyo bakim 😍
Hahahahahaha tabiii onlara mıçmakk kolayy bez içinde baba evinde rahatlarr 😂😂😂
Benimki iyi çok şükür bebişimm levent beydende çok memnunumm allahin izniyle güzel normal doğumum olcak🥲

Evett alminayla almira arasında kalmıştık aslında ama almira oldu defnede cok güzel isimm 😍

Zaten kaderinde ne varsa onla doğacaktı 🤭 Almira hanımmış demek ki senin minnoşta 🥰
Senelerdir ne isimler düşünmüştüm gittim son dönemin en çok konulan ismini koydum 😂 Demek ki kızımın da adı buymuş 🙊

• Beğen
Reactions: Jou
Zaten kaderinde ne varsa onla doğacaktı 🤭 Almira hanımmış demek ki senin minnoşta 🥰
Senelerdir ne isimler düşünmüştüm gittim son dönemin en çok konulan ismini koydum 😂 Demek ki kızımın da adı buymuş 🙊
Evettt kuzumm gerçektenn ama okadar isim baktıkkiii genede içimize sinen bu oldu eşimde bunu istediii bende kıramadım olsun dedimm 😍

Rööörrrraaaayyyyddddduuuuunnnnnnn:KK76::KK76::KK76::KK76::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::KK14::KK14::KK14::KK14::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::oops::oops::oops::oops::21::21::21::21::p:p:p:KK60::KK60::KK60::KK22::KK22::KK22::KK22::KK23::KK23::KK23::KK23:

seda-sayan-g%C3%BCnayd%C4%B1n.gif

Migrenben Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Yeni uyandım jouuummmmm kk turu yapıyorumm bir çiçeğim sen napıyon😍😍

• Muhteşem
Evett emzirince de verilirrr hernekadar sağlıklı beslensendee hayırlısı yaa kuzu 🥲
Verirsin canım sen şimdi onu düşünme sağlıkla bebişini al kucağına inşallah diyette olur zamani gelince♥️♥️♥️

• Muhteşem
X