Kolay gelsin canımmIyiyim canım.islerim var koşturuyorum
Hahahahahaha tabiii onlara mıçmakk kolayy bez içinde baba evinde rahatlarrYıkadim yatırdım şimdi bir araba kaka yaptılar afedersin
1 saat içinde birinin bezini 3 kez birinin bezini 4 kez degistirdim
Bilmiyorlar ki bi bez kaç para olmuş biz böyle miydik
Seninki napiyo bakim
Sagol kuzu
Sen nasılsın güzel kuzummmmÇalışıyom bebem
Sen nasılsın güzel kuzummmmÇalışıyom bebem
Sagol kuzu
Başıboş oturuyoreeeeee seeennnnnnapıyosun canım
Evett alminayla almira arasında kalmıştık aslında ama almira oldu defnede cok güzel isimmYeğenim Almina harf farkı olsadaPek yabancı gelmedi o yüzden Benimki Defne
Ayyyy canım benim
Doğumdan sonra diyet yapacağım zamana gelecem bendeAyyyy canım benim
Evett alminayla almira arasında kalmıştık aslında ama almira oldu defnede cok güzel isimm
Gel canım bekliyoruzDoğumdan sonra diyet yapacağım zamana gelecem bende
Evettt kuzumm gerçektenn ama okadar isim baktıkkiii genede içimize sinen bu oldu eşimde bunu istediii bende kıramadım olsun dedimmZaten kaderinde ne varsa onla doğacaktıAlmira hanımmış demek ki senin minnoşta
Senelerdir ne isimler düşünmüştüm gittim son dönemin en çok konulan ismini koydumDemek ki kızımın da adı buymuş
Yeni uyandım jouuummmmm kk turu yapıyorumm bir çiçeğim sen napıyonRööörrrraaaayyyyddddduuuuunnnnnnn
Migrenben
@karamel Latte
@Minnosprenses
@ozo1907
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@BlueBerry4268
@Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@MevsimBahar
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
E Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
@memurhanim
@Almila0606
Evett emzirince de verilirrr hernekadar sağlıklı beslensendee hayırlısı yaa kuzuGel canım bekliyoruzemzrime dönemi almazsan çokta takma bol su ve emzirince de verirsin
Bende toto üstü oturuyom aşkoommYeni uyandım jouuummmmm kk turu yapıyorumm bir çiçeğim sen napıyon
Aynı dert bende de var aman bende bilmiyorum kuzummBende toto üstü oturuyom aşkoommne yemek yapsam bilmiyorum
Kociş işe gitti şini o gece geliyo kendime ne etsem bulamıyorummAynı dert bende de var aman bende bilmiyorum kuzumm
Verirsin canım sen şimdi onu düşünme sağlıkla bebişini al kucağına inşallah diyette olur zamani gelinceEvett emzirince de verilirrr hernekadar sağlıklı beslensendee hayırlısı yaa kuzu
Evettt canımm düşünmüyorumm şuan iyiyimm cok şükür genedeVerirsin canım sen şimdi onu düşünme sağlıkla bebişini al kucağına inşallah diyette olur zamani gelince