- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.008
- 498
Yaaaaa amin inşallah hamişimmmm Allah razı olsunnnn AminnnnnOoyyyyy etmezmiyim kuzumm ederimm tabii allahımmm öyle güzel haberler alasınkii inşaallahhh AMİİNN AMİİNNN AMİİİİINNNNNNN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa amin inşallah hamişimmmm Allah razı olsunnnn AminnnnnOoyyyyy etmezmiyim kuzumm ederimm tabii allahımmm öyle güzel haberler alasınkii inşaallahhh AMİİNN AMİİNNN AMİİİİINNNNNNN
Hahahaha bide ya istemezse giymekkkAnladım bebeğim alttan ısıtma olması çok iyi kuzum bizim evde var insanın yerde uyuyası geliyor bazen ama ben yine de terlik takıyorum ayağına alışkanlık aslında her yer dolu kuzum neden o kadar gelmiş fatura şaşırdım ah kızçeye kıyamadım şuan patik takarsın bebeğim üşümez
Haber ver haaaaaaYaaaaa amin inşallah hamişimmmm Allah razı olsunnnn Aminnnnn
Yaa hadi bakalım inşallah her şey yolunda gider gönlünce olur canımJou Catlak-kurabiye bana yarın için dua eder misiniz hamişlerimmm
Hamişlerin duası kabul olurmuş derler hep eskiler..
Yarın doktor kontrolüne gideceğim umarım herşey yolundadır
İyi şeyler duymaya çok ihtiyacim var
Amin canım inşallah hepimiz için Benimde hafif düzeyde çıktı. Bende kullanıcam nasip olursa iğneleriİnşallah hakkında hayırlısı olsun kuzum bu süreç zor Allahım kolaylaştırsın tez zamanda nasip etsin şifanı inşallah iyi bir doktor denk gelip bulursun kuzim bende kan pıhtılaşma çıktı kan sulandırıcı alıyorum hamiş kalınca da iğne olacağım hergünn
Kesinlikle canm çünkü normal kadın doğumcular çok fazla yönlendirme yapmıyo en azından yapılması gerekn bişey varsa ona göre Bi yol çizersinGörmedim canım valla görsem tabiki yazarım neden yazmıyım.
Canım hemen tüp yapalım diye gitmeyeceğimde. Yine de gidip bir görüş almak istiyorum. Tüp bebek doktorları herşeyi daha inceliyorlar sanki. İnşallah doğru doktoru buluruz. Kayıplarla ilgili belki şu zamana kadar gittiğim doktorların farkedemediği birşey farkederler tedavisini önerirler falan. Umudum o yönde. 1 2 ay zaten dinlenmek istiyorum. Yapılması gereken birşey varsa o arada yapalım. Olmazsa yine tüp bebeğe başlarız diye konuştuk
Hayırlısı olsun kuzum olsun da yaparız iğneleri hayırlısı ile sağ salim gebe kalalım insallahAmin canım inşallah hepimiz için Benimde hafif düzeyde çıktı. Bende kullanıcam nasip olursa iğneleri
Evet ya bulunduğum yerde çoğu doktora gittim. Hepsi birşey yok birşey yok diyor. Bekle illa birtanesi tutuncak diyor. Nereye kadar kayıp verdikce biz yıpranıyoruz yaniKesinlikle canm çünkü normal kadın doğumcular çok fazla yönlendirme yapmıyo en azından yapılması gerekn bişey varsa ona göre Bi yol çizersin
Ay valla yaparız tabi canım ya bir önceki kimyasalda öğrenir öğrenmez başlamıştım ben. 1 hafta kadar vurdum alıştım o zamandan birşey yok yeterki bir sağlıklıca tutunsun onlar bize biz yapcaz herşeyiHayırlısı olsun kuzum olsun da yaparız iğneleri hayırlısı ile sağ salim gebe kalalım insallah
Aynen öyle canm oyalamaktan başka bişey değilEvet ya bulunduğum yerde çoğu doktora gittim. Hepsi birşey yok birşey yok diyor. Bekle illa birtanesi tutuncak diyor. Nereye kadar kayıp verdikce biz yıpranıyoruz yani
Sen naptın canım sende başlıcaktın tüp bebeğe sanki
Aaahhh kuzumm neler yaşamıssınn yaaAynen öyle canm oyalamaktan başka bişey değil
Bak ben ilk hamile kaldım ne olduğunu bile anlamıyorm yok keseymiş yok kalp atışıymış kan değeri hiç bakmadılar
Bi hafta geçti bulunduğum ilçede gittim karından baktı kese mese bişi ler dedi daha kalp için 6 haftayı geçmesi gerek dedi
Bi hafta mı geçti özele gittik yine yoktu tekrar gittiğimizde de ölmüş kürtaj dedi
Bize ilk gebelikler böyle olabiliyor üzülmeyin ikinci daha iyi olur sağlıklı olur vs
Hormon falan hiç bakmadı
Bizde mal gibi geri geldik
2 ay sonra 4 gün yine geciktim o zaman adetim hiç şaşmazdı ki
Sonra kıpkırmızı kanamam oldu yine burda Dr gittik idrardan tahlil baktı tebrikler hamilesin kanama için bişey yapamam Dr nuza gidin dedi
Ertesi gün diğerine gittik Bi kaç ilaç verdi kanama kesilmesini beklicez umarız düşük olmaz dedi ilgilenmedi bile
Yine 2 hafta sonra kontrolde yine ölmüş yine kürtaj dedi
Sonrasında da bi genetiğe gidin dedi ondan sonrası çorap söküğü gibi devam etti
Evet kuzum Allah nasip ederse transfer için kontroldeyim yarın yine gidicem
Bakalm ne olcak
canımm günaydın seni buralarda görmek ne kadar güzelllHayırlı huzurlu güzell PAZAR lar
D u t
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
Catlak-kurabiye
@MssPARE
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
@cevizli tarcinli kek
@Mervveeee
@zzekta1
@HappyMutlu
@Mi-Ok Yun
@Nosking
@Ecemhasan35677
@Morrmeneksee
@Lavinia_98
memurhanim
@Almila0606
ah kıyamam sana ben elbet olacak kuzum inanıyorum benAynen öyle canm oyalamaktan başka bişey değil
Bak ben ilk hamile kaldım ne olduğunu bile anlamıyorm yok keseymiş yok kalp atışıymış kan değeri hiç bakmadılar
Bi hafta geçti bulunduğum ilçede gittim karından baktı kese mese bişi ler dedi daha kalp için 6 haftayı geçmesi gerek dedi
Bi hafta mı geçti özele gittik yine yoktu tekrar gittiğimizde de ölmüş kürtaj dedi
Bize ilk gebelikler böyle olabiliyor üzülmeyin ikinci daha iyi olur sağlıklı olur vs
Hormon falan hiç bakmadı
Sonra kıpkırmızı kanamam oldu yine burda Dr gittik idrardan tahlil baktı tebrikler hamilesin kanama için bişey yapamam Dr nuza gidin dedi
Ertesi gün diğerine gittik Bi kaç ilaç verdi kanama kesilmesini beklicez umarız düşük olmaz dedi ilgilenmedi bile
Bakalm ne olcak
Ah canım çok zor. Onlar kese kalp atışı falan görmeden bebekten bile saymıyorlar. Tutunursa tutunur tutunmazsa tutunmaz birşey yapamayız diyorlar. Bizim için öylemi. Kimyasalı hele hiç saymıyorlar. Ya ben pozitifi görmüşüm heyecanlanmışım sevinmişin. Döllenme olmuş sonuçta. Ben nasıl saymıyım onu. Doktorlar acımasız bakıyorlar bazen gerçekten.Aynen öyle canm oyalamaktan başka bişey değil
Hormon falan hiç bakmadı
Bakalm ne olcak
ahahhah olmaz biz uyanıkken uyuyamazsınGünaydınn canısııı buda bana
günaydınlaray evet burda da çocuğu olan arkadaşlar var gözleri kapalı geliyolar işeGünaydın tatlışlar şuan hamile olanlara sesleniyorum.lutfen bol bol uyuuyun.1 saatlik uykuyla ise gidiyorum şuan bir gözum kapalı
Ben miyim yoksa ogünaydınlaray evet burda da çocuğu olan arkadaşlar var gözleri kapalı geliyolar işe