- 19 Kasım 2020
- 22.018
- 48.093
- 548
Kv seni niye uyutmuyor kızYok onda da uyuyamazdım kv sağolsun
Sabahın ilk ışıklarıyla geldimMerhaba geç kaldık bu gün
Günaydınn herkese
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv seni niye uyutmuyor kızYok onda da uyuyamazdım kv sağolsun
Sabahın ilk ışıklarıyla geldimMerhaba geç kaldık bu gün
Günaydın canımKv seni niye uyutmuyor kız
Sabahın ilk ışıklarıyla geldim
Günaydınn herkese
GünaydınGünaydınnn
Nasılsın canımGünaydın
Uykusuz su içtim tuvalete gitmekten zor uyudum yaNasılsın canım
Ayy bende su dan değil ama yat yat kalk uyuyamadımUykusuz su içtim tuvalete gitmekten zor uyudum ya
erken uyucam artık ramazan boyunca iş yerinde uyurum yoksaAyy bende su dan değil ama yat yat kalk uyuyamadım
Araya bir tane daha çocuk yapmazsanTek umudum bu şimdilik
Yapmam allah korusunAraya bir tane daha çocuk yapmazsan
En iyisi. Bu devirde ideal çocuk sayısı 2 olmalı bence .Yapmam allah korusun
Ya olsa bila daha benimkiler küçükler belki ilerde ama BELKİEn iyisi. Bu devirde ideal çocuk sayısı 2 olmalı bence .
Mantıklı . Üst üste çocuk yapmak gerçekten hem anne için zor hemde çocuklara yazık günah çünkü her çocuğa aynı ilgiyi gösteremeyebiliyor anneler. Zaten bir kadın doğum yaptıktan sonra vücudunun eski haline dönmesi 4 sene sürüyormuş .Ya olsa bila daha benimkiler küçükler belki ilerde ama BELKİ
Aynen çok aşırı yıprandımMantıklı . Üst üste çocuk yapmak gerçekten hem anne için zor hemde çocuklara yazık günah çünkü her çocuğa aynı ilgiyi gösteremeyebiliyor anneler. Zaten bir kadın doğum yaptıktan sonra vücudunun eski haline dönmesi 4 sene sürüyormuş .
Benim de büyük ablam evli 3 aylık bir kızı var . Enişte diyormuş ki kız 1,5 yaşına gelince 2. Çocuğu yapalım diyormuş . Ve ablam sezaryen ile doğum yapabilen bir insan . Enişte de 4 çocuk istiyor ve hepsini de arada 1,5 yaş farkı ile istiyor. Ama ablam 2. Çocuktan sonra hemen çocuk istemiyor nasıl bir yön belirlerler bilmiyorum .Aynen çok aşırı yıprandım
Hiç tavsiye etmiyorum vallahi çok ama çok zorBenim de büyük ablam evli 3 aylık bir kızı var . Enişte diyormuş ki kız 1,5 yaşına gelince 2. Çocuğu yapalım diyormuş . Ve ablam sezaryen ile doğum yapabilen bir insan . Enişte de 4 çocuk istiyor ve hepsini de arada 1,5 yaş farkı ile istiyor. Ama ablam 2. Çocuktan sonra hemen çocuk istemiyor nasıl bir yön belirlerler bilmiyorum .
Hepsi bir arada büyüyünce daha iyi oluyormuş . Yani arada yaş farkı olunca kardeşler anlaşamıyormuşHiç tavsiye etmiyorum vallahi çok ama çok zor
Bakması çok zorHepsi bir arada büyüyünce daha iyi oluyormuş . Yani arada yaş farkı olunca kardeşler anlaşamıyormuş
Tek başına değil ama yardımcı olabilecek birileri ile belki bir nebze daha kolay olur . Ben lise son sınıfta iken halamın ikizleri oldu . Ben yanında kaldım 3 ay. O kadar zor ki halam gece uyku uyumazdi . Birisi ağlardi onu doyururken diğeri ağlamaya başlardı böyle sabaha kadar çocuk emzirirdiBakması çok zor