- 16 Aralık 2019
- 20.493
- En iyi cevaplar
- 1
- 82.137
- 598
- 32
İnşallah geçeceksin allahın izniyle ve şunu diyeceksinnn "hamileyken daha rahatmışım"Ben de o level e geçecek miyim artık ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah geçeceksin allahın izniyle ve şunu diyeceksinnn "hamileyken daha rahatmışım"Ben de o level e geçecek miyim artık ya
Beni unutmuşsun
Aaahh pardon tatlım sen ev sahibi sayılırsın davete ne gerekBeni unutmuşsun
Doğurabilsem de artık öyle desem yani düzelteyim, zamanında doğurabilsem 9 ayı tamamlayıp olandan erken olmayandan sağlıkla olandanİnşallah geçeceksin allahın izniyle ve şunu diyeceksinnn "hamileyken daha rahatmışım"
İnşallah doğuracaksın canım olumlu düşün evren bize geri dönüş yaparmış ben inanıyorum buna. Güzel şeyler düşün. Rızkı varsa her türlü gelir annesiDoğurabilsem de artık öyle desem yani düzelteyim, zamanında doğurabilsem 9 ayı tamamlayıp olandan erken olmayandan sağlıkla olandan
Anam dur canın maabbet ister bilirim anlarımda bebelerime puding yaptım yedirem hemen gelejeeem
Benümküler uyumak üzere kooooooşşşAnam dur canın maabbet ister bilirim anlarımda bebelerime puding yaptım yedirem hemen gelejeeem
Olur olur bir avazda ınsallah sunun şurasında ekime ne galmış canımDoğurabilsem de artık öyle desem yani düzelteyim, zamanında doğurabilsem 9 ayı tamamlayıp olandan erken olmayandan sağlıkla olandan
Benim buyuk bizı uyutrda guccuk bugun gec kaldı ananesi geldı ya sevınctenBenümküler uyumak üzere kooooooşşş
Ay hadi İnşallah kuzucum yaOlur olur bir avazda ınsallah sunun şurasında ekime ne galmış canım
Kaç gecedir uykusuzum küçüğü gündüz az uyuttum bayıldı. Büyüğe de kitap okudum dalmak üzereBenim buyuk bizı uyutrda guccuk bugun gec kaldı ananesi geldı ya sevıncten
Cinsiyeti ne?Ay hadi İnşallah kuzucum ya
23 Nisan'da öğreneceğiz canım ben de merak içindeyimCinsiyeti ne?
Yaa çok bişey kalmamış anneler hissedermiş cinsiyet tahminin var mı?23 Nisan'da öğreneceğiz canım ben de merak içindeyim
Ben ikisi de erkek gibi hissediyorum yüzüm hiç sivilcelenmedi çünkü kıza gebeliğimde surstım patates tarlasına dönmüştü bir de çok güzelleştin diyorlar sürekli ay ne bileyim erkek mi acabaYaa çok bişey kalmamış anneler hissedermiş cinsiyet tahminin var mı?
Maşallah evet erkek bebek anneyi güzelleştirirmiş birde cinsiyet değişiminde belirtiler de farklı olurmuş . Ay sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilBen ikisi de erkek gibi hissediyorum yüzüm hiç sivilcelenmedi çünkü kıza gebeliğimde surstım patates tarlasına dönmüştü bir de çok güzelleştin diyorlar sürekli ay ne bileyim erkek mi acaba
İnşallah zerre cim ya heyecanlı bir bekleyiş. Senin çocuğun var mıMaşallah evet erkek bebek anneyi güzelleştirirmiş birde cinsiyet değişiminde belirtiler de farklı olurmuş . Ay sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil
Ben 21 yaşındayım ve bekarım inşallah vakti geldiğinde çocuğum olurİnşallah zerre cim ya heyecanlı bir bekleyiş. Senin çocuğun var mı
Ay benim canım senin yaşına x diyelim ben de 2x-9 umBen 21 yaşındayım ve bekarım inşallah vakti geldiğinde çocuğum olur