- 18 Kasım 2020
- 20.680
- 49.766
- 548
Sahurda kahve dedikodu yapalımÇok şükür tatlım bende uykusuzluk dışında iyiyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahurda kahve dedikodu yapalımÇok şükür tatlım bende uykusuzluk dışında iyiyim![]()
Kurtuldun bacummmYooooğğğkv gitti hafifledim
Allah razı olsun canım benim inşallahD u t
Minnosprenses
athena
Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz
hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah
Allah kabul etsin dualarımızı
Gari gelemezlerAynen hayatım çook ağır misafirim vardıkv!!! Gittiler çok şükür daha iyiyim halay çekiyom şu an
![]()
Bana uyarSahurda kahve dedikodu yapalım![]()
İnşallah bayram dahil uzar yaKurtuldun bacummm
Kafan raad 15 gun
Ne yapıyorsun fındık kurduAllah razı olsun canım benim inşallahbak gör yazcaksın buraya kızlar keseyi gördüm şükür bi sıkıntı yok herşey yolunda diye
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gari gelemezlergelirse ihbar et
![]()
La arada bizde kaynarızAllah razı olsun canım benim inşallahbak gör yazcaksın buraya kızlar keseyi gördüm şükür bi sıkıntı yok herşey yolunda diye
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Gari gelemezlergelirse ihbar et
![]()
Selamm bebikkk bastı valla sızabilirim şuan,Selam beybisilerrrr
Oruclar acildi agirlik basti mi![]()
Banada uyar ben her daimBana uyar
İnşallah bayram dahil uzar ya![]()
Mayışıkgözlerle sizi okuyırumNe yapıyorsun fındık kurdu![]()
Yookk yoldayken Arıcan gelmeden alacaklarLa arada bizde kaynarız![]()
Bende birazdan uyucam sabah işe gidiyorum sıkıntı yaniMayışıkgözlerle sizi okuyırum
Yookk yoldayken Arıcan gelmeden alacaklar![]()
La senin kafa çalışıy haaaMayışıkgözlerle sizi okuyırum
Yookk yoldayken Arıcan gelmeden alacaklar![]()
Bende uyurum kızlar uyımuşken. Herifin de suratı sallı sanki onun kv si yemekteydiBende birazdan uyucam sabah işe gidiyorum sıkıntı yani![]()
İlk gün yaLa senin kafa çalışıy haaa
Bende uyurum kızlar uyımuşken. Herifin de suratı sallı sanki onun kv si yemekteydi![]()
Başı ağrıyomuşİlk gün ya![]()
Ben gitmiyorum ama bende yatarım sonra sahura kalkamamBende birazdan uyucam sabah işe gidiyorum sıkıntı yani![]()
Hadi o zaman cğmleten iyi gecelerBen gitmiyorum ama bende yatarım sonra sahura kalkamam![]()
La senin kafa çalışıy haaa
Bende uyurum kızlar uyımuşken. Herifin de suratı sallı sanki onun kv si yemekteydi![]()
İyi geceler canımHadi o zaman cğmleten iyi geceler![]()