- 8 Mart 2020
- 6.981
- 15.849
- 198
D u t
Minnosprenses
athena
Catlak-kurabiye
kızlar napiyosunuz hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah Allah kabul etsin dualarımızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canıımmm çok şükür ilk iftar iyi geçti sen nasılsın bebiş nasıl özledim sizi görüşemedik bugünD u t Minnosprenses athena Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah Allah kabul etsin dualarımızı
Bende valla napiyim isim uzun sürdü diye yeni dinleniyorum uzanmis , çok şükür birtanemm dualarınızı hep bekliyordum şu keseyi hayırlı şekilde bir göreyim içim ferahlayacak topikteki herkesinde duasına talibim az kaldı çünkü Perşembe ye . Dua edin kızlar lütfen .Canıımmm çok şükür ilk iftar iyi geçti sen nasılsın bebiş nasıl özledim sizi görüşemedik bugün
Kız sahurda bile gözümü öfeledim sen geldin aklıma vallahiBende valla napiyim isim uzun sürdü diye yeni dinleniyorum uzanmis , çok şükür birtanemm dualarınızı hep bekliyordum şu keseyi hayırlı şekilde bir göreyim içim ferahlayacak topikteki herkesinde duasına talibim az kaldı çünkü Perşembe ye . Dua edin kızlar lütfen .
Oyyy canım D u t Allah'ım senin yavrularını da sana eşine bağışlasın Allah'ım razı olsun e mjKız sahurda bile gözümü öfeledim sen geldin aklıma vallahi
Canımmmm rabbim senden de razı olsun. Bebeşini sana bağışlasınOyyy canım D u t Allah'ım senin yavrularını da sana eşine bağışlasın Allah'ım razı olsun e mj
Amin canım benimmD u t Minnosprenses athena Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah Allah kabul etsin dualarımızı
Nasılsın minnoşumAmin canım benimm
İyiyim dutum görüşemedik bu gün sen nasılsınNasılsın minnoşum
Aynen hayatım çook ağır misafirim vardı kv!!! Gittiler çok şükür daha iyiyim halay çekiyom şu anİyiyim dutum görüşemedik bu gün sen nasılsın
Yerim snei ya neyseki saat 7 den sonra çıkış yasağı var artık gelemezlerAynen hayatım çook ağır misafirim vardı kv!!! Gittiler çok şükür daha iyiyim halay çekiyom şu an
Şansıma tükürem dün gelmiş olsaydı o yasak bugün de gelemezlerdiYerim snei ya neyseki saat 7 den sonra çıkış yasağı var artık gelemezler
Kafan rahat 2 haftaŞansıma tükürem dün gelmiş olsaydı o yasak bugün de gelemezlerdi
İnşallah bayram da dahil uzarKafan rahat 2 hafta
İnşAllah canımİnşallah bayram da dahil uzar
Senin nasıl geçti ilk orucun bakimİnşAllah canım
Sadece uyku problemim oldu canım onun dışında elhamdülillah çok iyiyim senin nasıl geçtiSenin nasıl geçti ilk orucun bakim
Çok şükür tatlım bende uykusuzluk dışında iyiyimSadece uyku problemim oldu canım onun dışında elhamdülillah çok iyiyim senin nasıl geçti
Yooooğğğ kv gitti hafifledimSelam beybisilerrrr
Oruclar acildi agirlik basti mi