Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanıımmmD u t
Minnosprenses
athena
Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz
hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah
Allah kabul etsin dualarımızı
Bende valla napiyim isim uzun sürdü diye yeni dinleniyorum uzanmis , çok şükür birtanemm dualarınızı hep bekliyordum şu keseyi hayırlı şekilde bir göreyim içim ferahlayacak topikteki herkesinde duasına talibimCanıımmmçok şükür ilk iftar iyi geçti sen nasılsın bebiş nasıl özledim sizi görüşemedik bugün
![]()
Kız sahurda bile gözümü öfeledim sen geldin aklıma vallahiBende valla napiyim isim uzun sürdü diye yeni dinleniyorum uzanmis , çok şükür birtanemm dualarınızı hep bekliyordum şu keseyi hayırlı şekilde bir göreyim içim ferahlayacak topikteki herkesinde duasına talibimaz kaldı çünkü Perşembe ye . Dua edin kızlar lütfen .
Oyyy canımKız sahurda bile gözümü öfeledim sen geldin aklıma vallahi![]()
Canımmmm
Amin canım benimmD u t
Minnosprenses
athena
Catlak-kurabiye kızlar napiyosunuz
hayırlı iftarlariniz olmuştur inşallah
Allah kabul etsin dualarımızı
Nasılsın minnoşumAmin canım benimm![]()
İyiyim dutum görüşemedik bu gün sen nasılsınNasılsın minnoşum![]()
Aynen hayatım çook ağır misafirim vardıİyiyim dutum görüşemedik bu gün sen nasılsın![]()
Yerim snei ya neyseki saat 7 den sonra çıkış yasağı var artık gelemezlerAynen hayatım çook ağır misafirim vardıkv!!! Gittiler çok şükür daha iyiyim halay çekiyom şu an
![]()
Şansıma tüküremYerim snei ya neyseki saat 7 den sonra çıkış yasağı var artık gelemezler![]()
Kafan rahat 2 haftaŞansıma tüküremdün gelmiş olsaydı o yasak bugün de gelemezlerdi
Senin nasıl geçti ilk orucun bakimİnşAllah canım![]()
Sadece uyku problemim oldu canım onun dışında elhamdülillah çok iyiyimSenin nasıl geçti ilk orucun bakim![]()
Çok şükür tatlım bende uykusuzluk dışında iyiyimSadece uyku problemim oldu canım onun dışında elhamdülillah çok iyiyimsenin nasıl geçti
YooooğğğSelam beybisilerrrr
Oruclar acildi agirlik basti mi![]()