Kessiiiinnnn öyle ederler şaşmaaLazere gidince ordaki uzmana bir sorcam bakalım. Ay kesin onlarda elime bir ürün tutuşturup al bunu kullan dicekler kazıklancam yine
Fena gaza gelmissij belliBende dün gece üşüdük uyurken açtım düşülte öyle iyi içersi ama cam silesim var çok fena
Kurban olurumm ben sanaaHasretinize dayanamadım pacikom
İyiyim sosyom napayım evdeyim bugün yattım kpca gün iş yapmadım hiç dinlendim ohIyiyim kuzum şükür, internetim yoktu bende gelemedimbende çok özledim. Sen nasılsın canım balpeyim
Ya bir ara çok güzeldi ya hava. O zaman dışarı çamaşır sermek istedim artık aa yazdan beri hep içerde kuruyorlr yeter. Ondan hemen düzelsin hava camları temizliyimde camaşırları dışarı asayımKessiiiinnnn öyle ederler şaşmaa
Fena gaza gelmissij belli
Hep çalışmak mi olur azıcık keyif hakkımız, söke söke alırızİyiyim sosyom napayım evdeyim bugün yattım kpca gün iş yapmadım hiç dinlendim oh
Hahahahaha bide yazın bende öyle balkona serem yarımsaatte kuruluyodu hemenn kızz resmen yaz sıcagı oluyo burda ben de çok sıkıldım içerde asmaktan haftaya böyle bi yağmur bi güneş olcakmışYa bir ara çok güzeldi ya hava. O zaman dışarı çamaşır sermek istedim artık aa yazdan beri hep içerde kuruyorlr yeter. Ondan hemen düzelsin hava camları temizliyimde camaşırları dışarı asayım
Ay tabi sosyalim yaa yatıp keyifte yapamayacaksak napalımHep çalışmak mi olur azıcık keyif hakkımız, söke söke alırız
Evet hemen kuruyor mis gibi içerde geç kuruyor hem hemde çok toz yapıyorHahahahaha bide yazın bende öyle balkona serem yarımsaatte kuruluyodu hemenn kızz resmen yaz sıcagı oluyo burda ben de çok sıkıldım içerde asmaktan haftaya böyle bi yağmur bi güneş olcakmış
Benimki sağlıklı beslenme aşkoKuzum sen zayıfsın ne diyeti ki
Boşver kuzum köy yanar deli taranırAy tabi sosyalim yaa yatıp keyifte yapamayacaksak napalım
Şşş yavrum hepsi senin miBenimki sağlıklı beslenme aşkozayıf oldugumu söylemen hoşuma gitti sağol
Benim gıı benim eksiğide fazlasıda benimŞşş yavrum hepsi senin mi
Evett rütübet bile yapıyo ben hep çocuk odasına koyardım rütübet etmiş bide boyatcaz odasınıEvet hemen kuruyor mis gibi içerde geç kuruyor hem hemde çok toz yapıyor
Amannn dimi ama sosyalim yat aşağı gitsin biz kehvemizi çayımızı içelimBoşver kuzum köy yanar deli taranır
Hepsi yeter bize eksiğiyle fazlasıylaBenim gıı benim eksiğide fazlasıda benim
Amannn dimi ama sosyalim yat aşağı gitsin biz kehvemizi çayımızı içelim
Cansın sosyomHepsi yeter bize eksiğiyle fazlasıyla
Evett rütübet bile yapıyo ben hep çocuk odasına koyardım rütübet etmiş bide boyatcaz odasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?