Iyiyim kuzum şükür, internetim yoktu bende gelemedim bende çok özledim. Sen nasılsın canım balpeyim
İyiyim sosyom napayım evdeyim bugün yattım kpca gün iş yapmadım hiç dinlendim oh

Kessiiiinnnn öyle ederler şaşmaa

Fena gaza gelmissij belli
Ya bir ara çok güzeldi ya hava. O zaman dışarı çamaşır sermek istedim artık aa yazdan beri hep içerde kuruyorlr yeter. Ondan hemen düzelsin hava camları temizliyimde camaşırları dışarı asayım

Ya bir ara çok güzeldi ya hava. O zaman dışarı çamaşır sermek istedim artık aa yazdan beri hep içerde kuruyorlr yeter. Ondan hemen düzelsin hava camları temizliyimde camaşırları dışarı asayım
Hahahahaha bide yazın bende öyle balkona serem yarımsaatte kuruluyodu hemenn kızz resmen yaz sıcagı oluyo burda ben de çok sıkıldım içerde asmaktan haftaya böyle bi yağmur bi güneş olcakmış

Hahahahaha bide yazın bende öyle balkona serem yarımsaatte kuruluyodu hemenn kızz resmen yaz sıcagı oluyo burda ben de çok sıkıldım içerde asmaktan haftaya böyle bi yağmur bi güneş olcakmış
Evet hemen kuruyor mis gibi içerde geç kuruyor hem hemde çok toz yapıyor

Bende oraya koyuyorum birde kapısını kapatıyordum geçen farkwttim çok fema koku yapmış odada bunun devamı rutubet dedim valla bende kimsenin gelmeyeceğini bildiğim zamanlarda salona falanda koyuyorum artık
Evett rütübet bile yapıyo ben hep çocuk odasına koyardım rütübet etmiş bide boyatcaz odasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…