• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kessiiiinnnn öyle ederler şaşmaa😂

Fena gaza gelmissij belli😂
Ya bir ara çok güzeldi ya hava. O zaman dışarı çamaşır sermek istedim artık aa yazdan beri hep içerde kuruyorlr yeter. Ondan hemen düzelsin hava camları temizliyimde camaşırları dışarı asayım 🤣🤣🤣

Ya bir ara çok güzeldi ya hava. O zaman dışarı çamaşır sermek istedim artık aa yazdan beri hep içerde kuruyorlr yeter. Ondan hemen düzelsin hava camları temizliyimde camaşırları dışarı asayım 🤣🤣🤣
Hahahahaha bide yazın bende öyle balkona serem yarımsaatte kuruluyodu hemenn kızz resmen yaz sıcagı oluyo burda ben de çok sıkıldım içerde asmaktan haftaya böyle bi yağmur bi güneş olcakmış😂

Hahahahaha bide yazın bende öyle balkona serem yarımsaatte kuruluyodu hemenn kızz resmen yaz sıcagı oluyo burda ben de çok sıkıldım içerde asmaktan haftaya böyle bi yağmur bi güneş olcakmış😂
Evet hemen kuruyor mis gibi içerde geç kuruyor hem hemde çok toz yapıyor 🤣

Bende oraya koyuyorum birde kapısını kapatıyordum geçen farkwttim çok fema koku yapmış odada bunun devamı rutubet dedim valla bende kimsenin gelmeyeceğini bildiğim zamanlarda salona falanda koyuyorum artık 😒
Evett rütübet bile yapıyo ben hep çocuk odasına koyardım rütübet etmiş bide boyatcaz odasını

Back