- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Kurutma makinesi içinmi diyorsun nickom. Öylemi gercekten bende şimdi idare ediyorum ama çocuk olunca çok ihtiyac olur diye şeydiyordumCanım gerek yok faturaya çok etki ediyorvar bende
Aman aman gerekli bsey değil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurutma makinesi içinmi diyorsun nickom. Öylemi gercekten bende şimdi idare ediyorum ama çocuk olunca çok ihtiyac olur diye şeydiyordumCanım gerek yok faturaya çok etki ediyorvar bende
Aman aman gerekli bsey değil
O iş bende sen merak etme
Çok ihtiyaç oliyorr amaa elektriği çok fena yakıyomuş alanlarda nasıl alıyo bilmem düşünsene günde 2 3 kez kuruttuğunaKurutma makinesi içinmi diyorsun nickom. Öylemi gercekten bende şimdi idare ediyorum ama çocuk olunca çok ihtiyac olur diye şeydiyordum
Evet fatura uçuyor ..Kurutma makinesi içinmi diyorsun nickom. Öylemi gercekten bende şimdi idare ediyorum ama çocuk olunca çok ihtiyac olur diye şeydiyordum
Doğuncada sen onu uyutma, sürekli dürt uyansın bebeSormaaa 2 3 gündür uykusuzum bakmaa hep vuruyo bana teyzesiii durmayy
Hahahah yohhh istememmmAy bu nasıl ev sahipliği aboo senin evinde yapacam tabi
Eneee seni 1 Mart da dönersin sanıyordum net mi yaptınNickoommm
Evet ya nebileyim 100 tl falan farkediyor diye duydum instada bir fenomendenÇok ihtiyaç oliyorr amaa elektriği çok fena yakıyomuş alanlarda nasıl alıyo bilmem düşünsene günde 2 3 kez kuruttuğuna
Ay tam benlikDoğuncada sen onu uyutma, sürekli dürt uyansın bebe
Yook kız olunca yani inşalah olursa birgünEvet fatura uçuyor ..
Gebe misin
150 fark bizdeEvet ya nebileyim 100 tl falan farkediyor diye duydum instada bir fenomenden
Hahahahabende ona aynısınıe decem çekeceğu var bendenn uyutmay benii uykusuzumda bideDoğuncada sen onu uyutma, sürekli dürt uyansın bebe
Napim dayanamadım nickom paket ekledimEneee seni 1 Mart da dönersin sanıyordum net mi yaptın
Ben gideyimde çay kpyayım kendi mısırımı kendim patlatıp çayımıda kendi evimde içeuim dökerim mökerim sen bana halı yıkatırsınHahahah yohhh istememmm
Nasıl açık sözlüyümm
Olacak tabiYook kız olunca yani inşalah olursa birgün
Benim net kullanmayınca elim ayağım titriyorNapim dayanamadım nickom paket ekledim
Her şey karşılıklı nickomAy tam benlik
Aman çokmuş beee gerçekten neyse çok çok ihtiyac duymadığım sürece düşünmiyim150 fark bizde
Zorluyorum bende anca kuzuBenim net kullanmayınca elim ayağım titriyor
Bağımlı gibiyim
S n yine iyisin
Bebekse bebek gibi davransın ne o öyleHahahahabende ona aynısınıe decem çekeceğu var bendenn uyutmay benii uykusuzumda bide