Poset çayla ıslatt kuzuKızlar kızlar ocağınıza düştüm
Benim çok fena gözaltı torbalarım çıkmış bumun için napabilirimmm deyin heleee
Özlediimmmm yaaarrrHa o dil nedir acaba
Yemek yedim topladım ayaklarımı uzatıyorum aşko sen napiinnNapiiiinnn bebikkk
Yaaa yerim onu benKızz sen nerdesinnn
Yarıyormu işe elçom ya çok fena şişmiş fotografta gördüm çok rahatsız etti beni. Gerci bizim genetik biraz annem abim böyleyiz ama yinede birşeyler yapmak istdimPoset çayla ıslatt kuzu
Ay ne zamandır görmüyorum seni ya özlemişimYaaa yerim onu beninternetim yoktu balpeyim balım
Bende yedimm yemekk uzanıyoree aşkoo havalarr pertYemek yedim topladım ayaklarımı uzatıyorum aşko sen napiinn
Sorma ya bir ara ne güzeldi bugünlerde birde mutfak camını silesim var yağmur durmadıBende yedimm yemekk uzanıyoree aşkoo havalarr pert
Bendede var o şişliikk genetik maalesef gitmez hiç belki morluklara iyi geliyodu galiba ya belkide karıştırdımYarıyormu işe elçom ya çok fena şişmiş fotografta gördüm çok rahatsız etti beni. Gerci bizim genetik biraz annem abim böyleyiz ama yinede birşeyler yapmak istdim
Vallahaa doğalgaz en düşükte şuan ev sıcak üstü iyi farkediyor demekki kızzzSorma ya bir ara ne güzeldi bugünlerde birde mutfak camını silesim var yağmur durmadı
Lazere gidince ordaki uzmana bir sorcam bakalım. Ay kesin onlarda elime bir ürün tutuşturup al bunu kullan dicekler kazıklancam yineBendede var o şişliikk genetik maalesef gitmez hiç belki morluklara iyi geliyodu galiba ya belkide karıştırdım
Bende dün gece üşüdük uyurken açtım düşülte öyle iyi içersi ama cam silesim var çok fenaVallahaa doğalgaz en düşükte şuan ev sıcak üstü iyi farkediyor demekki kızzz
Iyiyim kuzum şükür, internetim yoktu bende gelemedimAy ne zamandır görmüyorum seni ya özlemişimnasılsın sosyalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?