- 25 Ağustos 2019
- 61.154
- 114.314
- 698
- 30
Çay koydum aşkomm gel içehhhAmannn dimi ama sosyalim yat aşağı gitsin biz kehvemizi çayımızı içelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çay koydum aşkomm gel içehhhAmannn dimi ama sosyalim yat aşağı gitsin biz kehvemizi çayımızı içelim
Aynennnn bide koyarken camıda açmak gerekirmiş o zaman olmuyomuş rütübettBende oraya koyuyorum birde kapısını kapatıyordum geçen farkwttim çok fema koku yapmış odada bunun devamı rutubet dedim valla bende kimsenin gelmeyeceğini bildiğim zamanlarda salona falanda koyuyorum artık
Geliyom yanına ne alayım geçen mısır oatlatmışsın canım çekmişti marketten aldım bendeÇay koydum aşkomm gel içehhh
Iyiyim kuzum kaptım interneti geldim,sen nasılsınCansın sosyom nasılsın
Pacikoomm ikinizde iyi misinizÇay koydum aşkomm gel içehhh
Ahahahaha gözündende heç kaymayyy emiiii hahahahah o zaman mısırı patlatta gell popcorn kovasıda bendenGeliyom yanına ne alayım geçen mısır oatlatmışsın canım çekmişti marketten aldım bende
Bende iyi havalarda açıyorum camı. Öf cok zor kurutöa makinesi alsak faturaları yükseltcek tek kullanımlık çanaşırlar olsa keşkeAynennnn bide koyarken camıda açmak gerekirmiş o zaman olmuyomuş rütübett
Nekadar açıyımm ev zaten zor ısınıyorr güneşli zamanları hep açıyorum artık orayı
Bende iyim cok şükür canım benimIyiyim kuzum kaptım interneti geldim,sen nasılsın
Iyiyizz bitanemm çok şükürr karnım baya buyüdü gittikce busefer yukarı çıktığı bile belli oluyoPacikoomm ikinizde iyi misiniz
Oofffff ona ben okadar çok istiyorumkii anlatamam sanaBende iyi havalarda açıyorum camı. Öf cok zor kurutöa makinesi alsak faturaları yükseltcek tek kullanımlık çanaşırlar olsa keşke
Canım gerek yok faturaya çok etki ediyorvar bendeOofffff ona ben okadar çok istiyorumkii anlatamam sana
Ohh mis kuzum keyfimiz yerinde olsun hepBende iyim cok şükür canım benim
Eneemm sapsike bak senIyiyizz bitanemm çok şükürr karnım baya buyüdü gittikce busefer yukarı çıktığı bile belli oluyo
Amin bebeğim aminOhh mis kuzum keyfimiz yerinde olsun hep
Evettt esik ondanda istemiyor zaten bizim oturduğumuz yerde elektrik250 den aşşağı gelmezz onuda alırsak edersek artık afedersinn s.çarızzzCanım gerek yok faturaya çok etki ediyorvar bende
Aman aman gerekli bsey değil
NickoommmCanım gerek yok faturaya çok etki ediyorvar bende
Aman aman gerekli bsey değil
O iş bende sen merak etmeAhahahaha gözündende heç kaymayyy emiiii hahahahah o zaman mısırı patlatta gell popcorn kovasıda benden
Sormaaa 2 3 gündür uykusuzum bakmaa hep vuruyo bana teyzesiii durmayyEneemm sapsike bak sen
Belki birgünOofffff ona ben okadar çok istiyorumkii anlatamam sana
O iş bende sen merak etme