Oooo oturma bileEy de kalkak o zaman benim yemek ugrastirci bide
Oooo yaparsınn tabiiiyaparaım ya nolcak yemek yapmayı biliyorum
Hahahahahaah öğkkk tövbee deeZıkkım icerim daha iyi, o bedava
Tovbelerin kabul olduğu şu hayırlı pazartesi gunundeHahahahahaah öğkkk tövbee dee
Aşkitellammm afiyet olsunD u t @Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
D u t @Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Tovbelerin kabul olduğu şu hayırlı pazartesi gunundemesajlar vardı ya öyle
Oooo latteee hanım bugün gezmelerdeymiş bahh baahhhhh en iyi manzarasını sen verdin şini oldumu yanii bu
Kız ben kitabı atıp kocamla yürüyüşe çıktım Allah affetsinKitabın bittimiiiii
Hahahahah en iyisi beeee firlattt yurüyüş gibisimi varrKız ben kitabı atıp kocamla yürüyüşe çıktım Allah affetsin
Sonra aciktigim için geri döndük, sadece 4 km yürümüş olduk .
Şimdi dün akşam kısır krizine girmiştim ya kısır yapıyorum
Napsun güzelimLaviimm canımm
Evet canim antepliyim sendemi anteplisino nasıl bir şey ilk defa duydum sende mi anteplisin
Oldu oldu cok güzel olduOooo latteee hanım bugün gezmelerdeymiş bahh baahhhhh en iyi manzarasını sen verdin şini oldumu yanii bu
Çatlayana kadar yedimHahahahah en iyisi beeee firlattt yurüyüş gibisimi varryappp miss gibi olur
Ay hiç öyle olmak canım istemiyiiHarikaa plan kuzuugüzelcede sexi oll emii
Bugün tarım krediden 9 tlye aldım kız. Hatta sonra pişman oldum keşke 3 4 paket alsaydım diyeZıkkım icerim daha iyi, o bedava
Begendin mi peki, tadı nasıl
Aldığımda içtim kötü bir tat almadım ama pekte dikkat etmedim ne yalan söyliyim temizliğe başlıcam diye ditek içtim yanunada çikilaya yiyince tadı krıştı bu akşam bir tadını alarak içicemBegendin mi peki, tadı nasıl
Dussil zamlanmis
Ooyyy kıyamamm yaaa bende yemek yedimm işte kociş çiğköfte istedi onla ugrastımNapsun güzelimbenim kafa bin bullak diyet beni deli ediyor ondan pek giremiyorum bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?