Sen öyle diyosan öyledir pampaaOldu oldu cok güzel oldu
Hahahah yee yeee kısırr nedirr bildiğin salataÇatlayana kadar yedim
Midem agrimasa daha da utanmadan yerdim
Hahahah
Bugün migrostan alışveriş yaptıkAldığımda içtim kötü bir tat almadım ama pekte dikkat etmedim ne yalan söyliyim temizliğe başlıcam diye ditek içtim yanunada çikilaya yiyince tadı krıştı bu akşam bir tadını alarak içicem
Zam gelmeyen birşey varmı oy napcaz artık ya nar ekşisi baktım bugün 30 tl
Evet öyle ya gerçekten. Biz genelde file marketten yapıyoruz alışveriş. Geçen gittik ötle birkaç eksik almaya ıvır zıvır yani ne yemeklik var ne deterjan ne kahvaltılık dopru dürüst öyle 200 küsürle çıktık. Diyorum önceden mutfak alışverişi yapardık neler alırdık 200 300 tutardı şimdi şuraya bakBugün migrostan alışveriş yaptık
Yüz liralık alışverişe çay veriyorlarmis 12 liraya düşüyormuş daha doğrusu
Eşim dedi yüz lirayı bulur mu ki bizim sepet, bende bulmaz da şuradan gazoz filan eklerim bı hesap çıksın da dedim
Neyse kız tutarı söyledi 223 lira
Kim kaç ne demişim
Hemen kızın ekranına gittim bakıyorum doğru mu geçtin kendine gel filan demek uzereydim
223 lirayı bayıldık geldik, ne aldık hiccc birşey
Gerçekten abartmiyorum
Gerçektende öyleeBugün migrostan alışveriş yaptık
Yüz liralık alışverişe çay veriyorlarmis 12 liraya düşüyormuş daha doğrusu
Eşim dedi yüz lirayı bulur mu ki bizim sepet, bende bulmaz da şuradan gazoz filan eklerim bı hesap çıksın da dedim
Neyse kız tutarı söyledi 223 lira
Kim kaç ne demişim
Hemen kızın ekranına gittim bakıyorum doğru mu geçtin kendine gel filan demek uzereydim
223 lirayı bayıldık geldik, ne aldık hiccc birşey
Gerçekten abartmiyorum
Selam canim afiyet olsun dedikodu da ne?D u t @Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul Efenin_Annesi @MissHayaLet @Mi-Ok Yun Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek @Mervveeee C Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Hahahahaah dedikodulara bayılırımm amaaaSelam canim afiyet olsun dedikodu da ne?herseyi unuttum
Geç kaldım kahve bitdimiD u t @Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul Efenin_Annesi @MissHayaLet @Mi-Ok Yun Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek @Mervveeee C Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Hahahaha falı kapatmıştım öyleeee duruyo hala karşımda açıcamda bakıcamdaaaaGeç kaldım kahve bitdimi
Aç bakalım ne çıkacakHahahaha falı kapatmıştım öyleeee duruyo hala karşımda açıcamda bakıcamdaaaa
Hahahaha epeyyy kupkuru çıkar o kesinAç bakalım ne çıkacakiçindekiler kaçmış olur bu saate falmı kalır
Iyilik canim.sen nasıl gidiyor işKızlar slm nasilsiniz
Valla iki çocukla hiç kolay değil hele ki baba işinden dolayı çoğu şeye yetisemiyorsa hiç değil mahvoldum yeminleKolay değill
Sende haklısın gerçekte evde bi sen tekbaşına hepsine yetişmen kolay değill en çok sen çalışıyosun adam gidip geliyo iştenValla iki çocukla hiç kolay değil hele ki baba işinden dolayı çoğu şeye yetisemiyorsa hiç değil mahvoldum yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?