- 25 Ağustos 2019
- 61.157
- 114.332
- 698
- 30
Oooo oturma bileEy de kalkak o zaman benim yemek ugrastirci bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo oturma bileEy de kalkak o zaman benim yemek ugrastirci bide
Oooo yaparsınn tabiiiyaparaım ya nolcak yemek yapmayı biliyorum
Hahahahahaah öğkkk tövbee deeZıkkım icerim daha iyi, o bedava
Tovbelerin kabul olduğu şu hayırlı pazartesi gununde mesajlar vardı ya öyleHahahahahaah öğkkk tövbee dee
Aşkitellammm afiyet olsunD u t @Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahh dedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
D u t @Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick Cookiie @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahh dedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Kitabın bittimiiiiiTovbelerin kabul olduğu şu hayırlı pazartesi gununde mesajlar vardı ya öyle
Beybitooommmm beraber olsunAşkitellammm afiyet olsun
Oooo latteee hanım bugün gezmelerdeymiş bahh baahhhhh en iyi manzarasını sen verdin şini oldumu yanii buEki Görüntüle 3010880
Beni bildiğin gibi şimdi girdim eve
Kız ben kitabı atıp kocamla yürüyüşe çıktım Allah affetsinKitabın bittimiiiii
Hahahahah en iyisi beeee firlattt yurüyüş gibisimi varr yappp miss gibi olurKız ben kitabı atıp kocamla yürüyüşe çıktım Allah affetsin
Sonra aciktigim için geri döndük, sadece 4 km yürümüş olduk .
Şimdi dün akşam kısır krizine girmiştim ya kısır yapıyorum
Napsun güzelim benim kafa bin bullak diyet beni deli ediyor ondan pek giremiyorum bu konuyaLaviimm canımm
Evet canim antepliyim sendemi anteplisino nasıl bir şey ilk defa duydum sende mi anteplisin
Oldu oldu cok güzel olduOooo latteee hanım bugün gezmelerdeymiş bahh baahhhhh en iyi manzarasını sen verdin şini oldumu yanii bu
Çatlayana kadar yedimHahahahah en iyisi beeee firlattt yurüyüş gibisimi varr yappp miss gibi olur
Ay hiç öyle olmak canım istemiyiiHarikaa plan kuzuu güzelcede sexi oll emii
Bugün tarım krediden 9 tlye aldım kız. Hatta sonra pişman oldum keşke 3 4 paket alsaydım diye JouZıkkım icerim daha iyi, o bedava
Begendin mi peki, tadı nasılBugün tarım krediden 9 tlye aldım kız. Hatta sonra pişman oldum keşke 3 4 paket alsaydım diye Jou
Aldığımda içtim kötü bir tat almadım ama pekte dikkat etmedim ne yalan söyliyim temizliğe başlıcam diye ditek içtim yanunada çikilaya yiyince tadı krıştı bu akşam bir tadını alarak içicemBegendin mi peki, tadı nasıl
Dussil zamlanmis
Ooyyy kıyamamm yaaa bende yemek yedimm işte kociş çiğköfte istedi onla ugrastımNapsun güzelim benim kafa bin bullak diyet beni deli ediyor ondan pek giremiyorum bu konuya