- 5 Haziran 2021
- 4.597
- 19.919
- 158
Afiyet olsun balımD u t @Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell @ozo1907 @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Laviimm canımmAfiyet olsun balım
annem ne yaparsa canım hiç haberim yokAğşama ne pişireceniz deyin hele
Ohh ne guzel valla ,bende hergun ne yapsam diye kafayi yiycemannem ne yaparsa canım hiç haberim yok
Dunkünden yemeğim var ama bugün mantarlı tavuk sote etcemAğşama ne pişireceniz deyin hele
ileride benimde aynı derdim olacak o yüzden şimdi hiç ses etmiyorumOhh ne guzel valla ,bende hergun ne yapsam diye kafayi yiycem
mantar sevmiyorum ben sadece tavuklu yapıyorumDunkünden yemeğim var ama bugün mantarlı tavuk sote etcem
Aaa ilkkez sevmeyen çıktı ben hertürlüsünü yeriimmmmmantar sevmiyorum ben sadece tavuklu yapıyorum
Oda guzelDunkünden yemeğim var ama bugün mantarlı tavuk sote etcem
Evlencenmi o zaman is basa düşecek kızımileride benimde aynı derdim olacak o yüzden şimdi hiç ses etmiyorum
Bence kalkk oturdukça benimde uyku bastı bende başlayacem şini yemeğeOda guzel
Bende simdi kalkip baslamam lazim ama uykum geliyor be
benim sevmediğim çok şey var malesefAaa ilkkez sevmeyen çıktı ben hertürlüsünü yeriimmmm
yaparaım ya nolcak yemek yapmayı biliyorumEvlencenmi o zaman is basa düşecek kızım
Ey de kalkak o zaman benim yemek ugrastirci bideBence kalkk oturdukça benimde uyku bastı bende başlayacem şini yemeğe
He iyi bariiyaparaım ya nolcak yemek yapmayı biliyorum
sen ne yapacaksınEy de kalkak o zaman benim yemek ugrastirci bide
o nasıl bir şey ilk defa duydum sende mi anteplisin
Zıkkım icerim daha iyi, o bedavaBencedee kahveler birşey karıştı artıkk bide olmuş 13 lira mehmet efendi
çok heveslenip kitap alıyorum okuyorum sonra bırakıyorum. benden bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?