• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldığımda içtim kötü bir tat almadım ama pekte dikkat etmedim ne yalan söyliyim temizliğe başlıcam diye ditek içtim yanunada çikilaya yiyince tadı krıştı bu akşam bir tadını alarak içicem 🤣🤣

Zam gelmeyen birşey varmı oy napcaz artık ya nar ekşisi baktım bugün 30 tl :silah:
Bugün migrostan alışveriş yaptık
Yüz liralık alışverişe çay veriyorlarmis 12 liraya düşüyormuş daha doğrusu

Eşim dedi yüz lirayı bulur mu ki bizim sepet, bende bulmaz da şuradan gazoz filan eklerim bı hesap çıksın da dedim

Neyse kız tutarı söyledi 223 lira
Kim kaç ne demişim 😅
Hemen kızın ekranına gittim bakıyorum doğru mu geçtin kendine gel filan demek uzereydim

223 lirayı bayıldık geldik, ne aldık hiccc birşey
Gerçekten abartmiyorum

Eşim dedi yüz lirayı bulur mu ki bizim sepet, bende bulmaz da şuradan gazoz filan eklerim bı hesap çıksın da dedim

Kim kaç ne demişim 😅
Hemen kızın ekranına gittim bakıyorum doğru mu geçtin kendine gel filan demek uzereydim

Gerçekten abartmiyorum
Evet öyle ya gerçekten. Biz genelde file marketten yapıyoruz alışveriş. Geçen gittik ötle birkaç eksik almaya ıvır zıvır yani ne yemeklik var ne deterjan ne kahvaltılık dopru dürüst öyle 200 küsürle çıktık. Diyorum önceden mutfak alışverişi yapardık neler alırdık 200 300 tutardı şimdi şuraya bak 😒

Kim kaç ne demişim 😅

Gerçekten abartmiyorum
Gerçektende öylee

Helllooo kızlarımmmm anacım hepsini okumam mümkün olmadı hızlıca baktım geldiiimm bende izinee ayrıldık yaa çok gelemezsem de akşam okurummm siziiii:anne::anne::KK37:

• Komik
Reactions: Jou
Back