Hahahahaha keşkee yaaaHahahaha Allah seniiiigel kız gellllllll amma gezerizzzz heeeee bungalov evlerine götürürüm seni gel yeter ki
bence de yetti artık gelmem lazım birinizeYettii beee
hava da güzel nasıl güzel olurdu be peeehAh kuzum dedim bile
Afiyet olsun minnoş anneD u t Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun Pandora27 @Morrmeneksee @kedilinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
D u t Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun Pandora27 @Morrmeneksee @kedilinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahhdedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
EvettD u t dutun bi tarifi vardı dişler için o neydi yaa kuzu dişini rahatlatmak için yapıyordun
Kizz elime geçse galon galon icecem kahveyi sabahtan beri oldum disardayim beeD u t Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun Pandora27 @Morrmeneksee @kedilinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Eki Görüntüle 3010665
Biliyorum bu tarifi ama bizimki artik 20 aylik azilar cikti fakat yeri agriyor galiba hala tam buyuyemeidlerEvettD u t dutun bi tarifi vardı dişler için o neydi yaa kuzu dişini rahatlatmak için yapıyordun
Beraber olsunn canım nasılsın pek yoktun kaçgündürohhh afiyet bal şeker olsun :)
Sağoll canım benimAfiyet olsun minnoş anne
Aaayyyyy not ettimAnteplililili küçük mama kavanozunun içine zeytin yağı koy yarım olsun
İçine de 1 çay kaşığı kekikle 8 tane karanfili ez koy
10 gün falan karanlık yerde beklet.
Huysuzlandıkça sür. Yan etkisi falan yok. Daha rahat çıkarıyolar dişi
Canim bu tarifi denemistim faydasinida gormustum şu 6 ay ve 15 ay arasi guzel gecirmistiAnteplililili küçük mama kavanozunun içine zeytin yağı koy yarım olsun
İçine de 1 çay kaşığı kekikle 8 tane karanfili ez koy
10 gün falan karanlık yerde beklet.
Huysuzlandıkça sür. Yan etkisi falan yok. Daha rahat çıkarıyolar dişi
Kolay değillKizz elime geçse galon galon icecem kahveyi sabahtan beri oldum disardayim bee
Ah ne güzel olurdu kuzumnnHahahahaha keşkee yaaaayyy ne bayılırdımm ben hep sevdiğimiz insanlar uzakta zaten nefret ediyorum bu durumdan
iyiyim canımBeraber olsunn canım nasılsın pek yoktun kaçgündür
Eveeet kesinlikle öyle dostla içilen kahve başka afiyet olsun içmiş kadar oldum bebeğiimD u t Lna16 @tiniminihaniim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 @mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim @Elif_Eylul @Kahvem01 @MissHayaLet @Mi-Ok Yun Pandora27 @Morrmeneksee @kedilinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek Anteplililili @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Eki Görüntüle 3010665
Çook çok zorr heke tayincilerr hepten zor işleriAh ne güzel olurdu kuzumnnsorma sevdiklerimizzz hep uzakta ailemiz arkadaşlarımız of çok zor gurbet ya bazen duygularım alt üst oluyor
Aaaa çok geçmiş olsun yaaiyiyim canım
oğlumun öğretmeni korona oldu sınıf karantinaya alındı
işe benimle geliyor maalesef bakamadım pek buralara
sen nasılsın nasıl gidiyor.
Canımm fatmoooEveeet kesinlikle öyle dostla içilen kahve başka afiyet olsun içmiş kadar oldum bebeğiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?