ilk defa duydum adını kuzucumEki Görüntüle 3010681
Harika bir kitap gerçekten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk defa duydum adını kuzucumEki Görüntüle 3010681
Harika bir kitap gerçekten
sende mi aynı durumdayız desene benim daha 2 günüm var ama belirtiler tavanokiyim canım. regl olamadım onun sıkıntısı da var üstümde çok tuhaf oldum bu ay
İki cinayet varilk defa duydum adını kuzucum
ah kıyamam canımm. benim 1 hafta geçti ve resmen regl oluyorum gibi oluyorum ama yok olmuyosende mi aynı durumdayız desene benim daha 2 günüm var ama belirtiler tavan
Sen gene uyusan öğlende iyi olur canimYaaaa hep öyle olurr tam başlıcakkenn kapı çalıyoorr ben herkesten uzaktan olunca sanırım bu konuda hep rahatımm
Bende iyiyimm bugün iş ettim baya uyusam uyucam ama uyumak istemiyorum uyanınca salak gibi oluyorum hiç sevmiyorum gündüzleri uyumayı sonra başım çatlarr en sonda kahve içeyim dedim bi kendime geleyimm
Yaniii artık ne yediklerimizi ne içtiklerimiz hep bebeğe gidiyor bundan sonra benim içmem nadiirr pek canımda istemiyo içmek bugün yoruldum uyku çöktü uyumak istemedim bi kahve içeyim kendime gelirim dedim bi müddet kendime geldim yoksa uyusam mall gibi oluyorummOhh yarasın valla
Plasentaya geçiş yapabilen biseymis kahve, o yüzden nadiren içiyor olman mantıklı olmuş kuzum
hahahahtam benlik , ben de okiyim kısİki cinayet var
Deprem var
Mafya var
Aşk var
Her yerden heyecanlandiriyor beni
bitki çayı iç canım kekik çayı çok iyi geliyor diyorlarah kıyamam canımm. benim 1 hafta geçti ve resmen regl oluyorum gibi oluyorum ama yok olmuyo
Yapamam cok kötü oluyorum inanSen gene uyusan öğlende iyi olur canim
aslında ada çayı söker diyolar da ada çayım yokbitki çayı iç canım kekik çayı çok iyi geliyor diyorlar
Yaaaa benimde öyleydii hep şişiyordum bide heptenhayır birde oldum sanım kaçıncı tuvalete gidişim yani hormonlarım alt üst bu ara zaten
Tamam canımgece süreli uyudum uyandım uykusuzum ondandır canım
ayyy hele o şişkinlikkkYaaaa benimde öyleydii hep şişiyordum bide hepten
Aklına getirmeyeyimm ben mutlaka şişerimm hele ödem oldumu tamamayyy hele o şişkinlikkk
hele ben karnım davul gibi olduAklına getirmeyeyimm ben mutlaka şişerimm hele ödem oldumu tamam
ayyy hele o şişkinlikkk
bende şiştim iyice olsamda rahatlasam diyorumAklına getirmeyeyimm ben mutlaka şişerimm hele ödem oldumu tamam
Banada bir zahmet
Sağol canım benimBeraber olsun canımm
geliyor gelmekte olanbende şiştim iyice olsamda rahatlasam diyorum
Ayyy iyiyim kuzum yemek yaptım bir yandan namaz kıldımmm şimdi bende kahve yapacağımmmm beybisiii bayıldım tablona ver kahve fincanlarınaaaa aşkommmmm afiyet olsun balımD u t Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell Noisy Girl @HeLLaa @Demetria @Almila0606 @BlueBerry4268 mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim E Elif_Eylul @Kahvem01 M MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek @Mervveeee @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahh dedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm