- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.836
- 598
Telefondan okumak istersenhahahahtam benlik , ben de okiyim kıs
Telegrama gir oradan indir
Dünya kitap PDF i var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefondan okumak istersenhahahahtam benlik , ben de okiyim kıs
Geçen kocam uyumasin diye kahve yaptımYaniii artık ne yediklerimizi ne içtiklerimiz hep bebeğe gidiyor bundan sonra benim içmem nadiirr pek canımda istemiyo içmek bugün yoruldum uyku çöktü uyumak istemedim bi kahve içeyim kendime gelirim dedim bi müddet kendime geldim yoksa uyusam mall gibi oluyorumm
Aha benhele ben karnım davul gibi oldu
gelmeden geliyorum diyor zaten de bu kadar belli etmesine gerek yokgeliyor gelmekte olan
Hahahahaah artık kahveler de tutmuyo senii yaa o eskidendii vallahaaGeçen kocam uyumasin diye kahve yaptım
Adam yarım saat sonra bayıldı kahve icmese beş dakika sonra bayilacakti demek ki
ayy hayatta okuyamam ben telden elime kitabı alıp okumam lazımTelefondan okumak istersen
Telegrama gir oradan indir
Dünya kitap PDF i var
bak birde evlen ondan sonra hormonların iyice sapıtıyogelmeden geliyorum diyor zaten de bu kadar belli etmesine gerek yok
Evettt rahatlayacan az kaldı geliyorum diyobende şiştim iyice olsamda rahatlasam diyorum
aman ya değişmese şaşarım zaten bide evlenince herşey düzene giriyor diyorlarbak birde evlen ondan sonra hormonların iyice sapıtıyo
Ooo Allah kabul etsin lnammmAyyy iyiyim kuzum yemek yaptım bir yandan namaz kıldımmm şimdi bende kahve yapacağımmmm beybisiii bayıldım tablona ver kahve fincanlarınaaaa aşkommmmm afiyet olsun balım
tabi sen rahatsın birkaç ay daha sonra sende dersinEvettt rahatlayacan az kaldı geliyorum diyo
annen mi yaptıı emeğine sağlıkOoo Allah kabul etsin lnammm
Aayyy çek at lütfiinnnn
Oooyyyy tablom senin olsunn annemin ellerinden
Hahahahaha evett lohusa dönemimde 9ayın toplamını gelcekk foşur foşurtabi sen rahatsın birkaç ay daha sonra sende dersin
Evett annem böyle şeyleri cok yapar çeyizime yapmıştı sagoll mevişannen mi yaptıı emeğine sağlık
Yaaaaa annenin elinin emeği gözünün nuruuu çiçeğim istememmmm o sana hatıra Allah razı olsun kuzum cümlemizinki kabul olsun inşallah çiçeğimOoo Allah kabul etsin lnammm
Aayyy çek at lütfiinnnn
Oooyyyy tablom senin olsunn annemin ellerinden
Sagoll canım benimm ooyyYaaaaa annenin elinin emeği gözünün nuruuu çiçeğim istememmmm o sana hatıra Allah razı olsun kuzum cümlemizinki kabul olsun inşallah çiçeğim
canımsın hamişimmSagoll canım benimm ooyy
gerçi bak şöyle bir şey de var. bazılarınınki de düzene giriyomuş. benim ki bozulmayı seçtiaman ya değişmese şaşarım zaten bide evlenince herşey düzene giriyor diyorlar
Aaayyy allahummmm bahçeni yesunler aayy ne güzell biyerde oturuyorsun amaaSenin tablonn kadar güzel olmasa da çiçeğim bende bahçede fotoğraf atıyorum Jou
Eki Görüntüle 3010690