tamam kuzum. bekliyiciiğimmmmbugün es geç beni ablacım belki öğleden sonra ya daha iyi olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam kuzum. bekliyiciiğimmmmbugün es geç beni ablacım belki öğleden sonra ya daha iyi olurum
Amaa ben senii yiyimmmmevimde olsam da ağlasam doya doya
heryer curcuna gibi müşteri dolu ki
hayırlısı ablacım
TünaydınnnJou
karamel Latte
Minnosprenses
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
mavikelebek34
Pandora27
Efenin_Annesi
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
Wilma11
Fatmazell
@Elhan
Lna16
M Melekcat
Simurgp
E Elif_Eylul
ASSOSyal
bebeklinick
Cookiie
bir mucizee
Tiniminimavihanim
cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
Anteplililili
Mi-Ok Yun
H a p p y
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
D u t Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria Almila0606 BlueBerry4268 mavikelebek34 karamel Latte ASSOSyal Madammor Ecemhasan35677 memurhanim E Elif_Eylul Efenin_Annesi M MissHayaLet Mi-Ok Yun Pandora27 Morrmeneksee bebeklinick Cookiie M Melekcat cevizli tarcinli kek Anteplililili C Chikolata_gozlum PlutonMerkez Simurgp Nosking Wilma11 Lavinia_98
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahh dedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Kitabinı yesunlerrrAAfiyet bal olsun kuzum
Kitap okuyacagim şimdi açtım bende
Sen nasılsın bugun
Cansın teşekkürler kuzucuk afiyet olsun ne olsn kocis evde yemek derdindeyimD u t Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria Almila0606 BlueBerry4268 mavikelebek34 karamel Latte ASSOSyal Madammor Ecemhasan35677 memurhanim E Elif_Eylul Efenin_Annesi M MissHayaLet Mi-Ok Yun Pandora27 Morrmeneksee bebeklinick Cookiie M Melekcat cevizli tarcinli kek Anteplililili C Chikolata_gozlum PlutonMerkez Simurgp Nosking Wilma11 Lavinia_98
sweetgirlcandy Zekta1
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahh dedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Abovv koşuşturmaca diyorsunnCansın teşekkürler kuzucuk afiyet olsun ne olsn kocis evde yemek derdindeyim
afiyetler olsun canım benim. valla senin yerinde olmayı çok isterdimKitabinı yesunlerrr
Bende temizlik ettim bugün duşumu da aldım oturdum dedim epeydir kahve içmiyorumm güzel ayagımı uzattım kahve içiyoreee
kedilincik ne okuyosun canımcımAAfiyet bal olsun kuzum
Kitap okuyacagim şimdi açtım bende
Sen nasılsın bugun
Olmaa bence yavvv sıkıldımmmafiyetler olsun canım benim. valla senin yerinde olmayı çok isterdim
Ohhh mis Afiyet olsun canımD u t Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria Almila0606 BlueBerry4268 mavikelebek34 karamel Latte ASSOSyal Madammor Ecemhasan35677 memurhanim E Elif_Eylul Efenin_Annesi M MissHayaLet Mi-Ok Yun Pandora27 Morrmeneksee bebeklinick Cookiie M Melekcat cevizli tarcinli kek Anteplililili C Chikolata_gozlum PlutonMerkez Simurgp Nosking Wilma11 Lavinia_98
sweetgirlcandy Zekta1
H a p p y
Eki Görüntüle 3010665
pofff valla hiç çalışma havasında değilim joumm uykum geldi fena haldeeOlmaa bence yavvv sıkıldımmm
Beraber olsuuunnnOhhh mis Afiyet olsun canım
Gece uyumadınmı kuzu geçmi yattınn sen benle konuşş bakk nasil 4 oluyopofff valla hiç çalışma havasında değilim joumm uykum geldi fena haldee
Tabiki olsunBeraber olsuuunnn
NasılsınTabiki olsun
afiyet olsun canımD u t Lna16 Tiniminimavihanim bir mucizee Fatmazell Noisy Girl Minnosprenses Demetria Almila0606 BlueBerry4268 mavikelebek34 karamel Latte ASSOSyal Madammor Ecemhasan35677 memurhanim E Elif_Eylul Efenin_Annesi M MissHayaLet Mi-Ok Yun Pandora27 Morrmeneksee bebeklinick Cookiie M Melekcat cevizli tarcinli kek Anteplililili C Chikolata_gozlum PlutonMerkez Simurgp Nosking Wilma11 Lavinia_98
sweetgirlcandy Zekta1
H a p p y
Eki Görüntüle 3010665
yok kuzum ya bi kaç gündür böyleyim. bi anda bişey çöküyo üstüme uykum geliyoGece uyumadınmı kuzu geçmi yattınn sen benle konuşş bakk nasil 4 oluyo