- 25 Ağustos 2019
- 61.160
- 114.346
- 698
- 30
Seninde keyfin yok gibiafiyet olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninde keyfin yok gibiafiyet olsun canım
Afiyet olsun bebeğimD u t @Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell Noisy Girl @HeLLaa @Demetria Almila0606 @BlueBerry4268 mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim E Elif_Eylul @Kahvem01 M MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek @Mervveeee @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahh dedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Eline sağlık canımD u t @Lna16 @tiniminihaniim @bir mucizee @Fatmazell Noisy Girl @HeLLaa @Demetria Almila0606 @BlueBerry4268 mavikelebek34 @karamel Latte @ASSOSyal @madammor @Ecemhasan35677 @memurhanim E Elif_Eylul @Kahvem01 M MissHayaLet @Mi-Ok Yun @Pandora27 @Morrmeneksee bebeklinick @Hogwartss @Melekcat @cevizli tarcinli kek @Mervveeee @Chikolata_gozlum @halleyyy @Simurgp @Nosking @Migim @Lavinia_98
@sweetgirlcandy @zzekta1
@HappyMutlu
Dostlarla içilen kahve neşedir. Kahkahalar köpüklerin üzerinde yüzer.
Eki Görüntüle 3010665
Nasılsınız güzel kuzularım herşey yolundadır inşaallahh dedikodular bombalar varmı yaavvvv haydii buyrun gelinn kahve içeluummmm
Iyiyim kuzu sen nasilsinNasılsın
Her gün rutin kadın sıkıntısı işte erkek olup şöyle koltuğa serilip elime kumandayı alıp çayımı icesim vardı ama maalesef kurban olduğum böyle yaratmış elden ne gelirAbovv koşuşturmaca diyorsunn
Nazar var üstüne suya bi ayetel kürsi oku iç suyu kuzumm iyi gelir sanayok kuzum ya bi kaç gündür böyleyim. bi anda bişey çöküyo üstüme uykum geliyo
Sagoll çiçeğummAfiyet olsun bebeğim
okiyim canım. regl olamadım onun sıkıntısı da var üstümde çok tuhaf oldum bu ayNazar var üstüne suya bi ayetel kürsi oku iç suyu kuzumm iyi gelir sana
Beraber olsun canımmEline sağlık canım
Regl zaten insanın motivasyonu nu düşürüyorr olurr öyle arada hormonlarda değişiklik gösterebilir normal şeyler bunlarokiyim canım. regl olamadım onun sıkıntısı da var üstümde çok tuhaf oldum bu ay
gel bebem gelUlan ben ne ara geldin buraya gene
Banada bir zahmetJou özendim bende kahve yapmaya gidiyore
Hahahaha kaçışın yokkUlan ben ne ara geldin buraya gene
Ohh yarasın vallaKitabinı yesunlerrr
Bende temizlik ettim bugün duşumu da aldım oturdum dedim epeydir kahve içmiyorumm güzel ayagımı uzattım kahve içiyoreee
hayır birde oldum sanım kaçıncı tuvalete gidişim yani hormonlarım alt üst bu ara zatenRegl zaten insanın motivasyonu nu düşürüyorr olurr öyle arada hormonlarda değişiklik gösterebilir normal şeyler bunlar
gece süreli uyudum uyandım uykusuzum ondandır canımSeninde keyfin yok gibi
Yaaaa hep öyle olurr tam başlıcakkenn kapı çalıyoorr ben herkesten uzaktan olunca sanırım bu konuda hep rahatımmIyiyim kuzu sen nasilsin
Yaaa bugun pek aktif olamadim,pazara markete git gel,derken ev aldi basini gitti,tap supurge acayim dedim arkadas geldi kahveye ortalik bok
O gitti supurdum topladim kapi caldi bir arkadas daha geldi o gitti anca kendime geldim corba falan yaptim simdi oturmadan kızi parka göturcem sanirim