• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iyiyim kuzu sen nasilsin 🤩
Yaaa bugun pek aktif olamadim,pazara markete git gel,derken ev aldi basini gitti,tap supurge acayim dedim arkadas geldi kahveye ortalik bok😒
O gitti supurdum topladim kapi caldi bir arkadas daha geldi o gitti anca kendime geldim corba falan yaptim simdi oturmadan kızi parka göturcem sanirim

kedilincik ne okuyosun canımcım
16454436617683172062648557992034.jpg

Harika bir kitap gerçekten 🙈

Kitabinı yesunlerrr
Bende temizlik ettim bugün duşumu da aldım oturdum dedim epeydir kahve içmiyorumm güzel ayagımı uzattım kahve içiyoreee 🤭
Ohh yarasın valla

Plasentaya geçiş yapabilen biseymis kahve, o yüzden nadiren içiyor olman mantıklı olmuş kuzum

• Muhteşem
Reactions: Jou
Iyiyim kuzu sen nasilsin 🤩
Yaaa bugun pek aktif olamadim,pazara markete git gel,derken ev aldi basini gitti,tap supurge acayim dedim arkadas geldi kahveye ortalik bok😒
O gitti supurdum topladim kapi caldi bir arkadas daha geldi o gitti anca kendime geldim corba falan yaptim simdi oturmadan kızi parka göturcem sanirim
Yaaaa hep öyle olurr tam başlıcakkenn kapı çalıyoorr ben herkesten uzaktan olunca sanırım bu konuda hep rahatımm
Bende iyiyimm bugün iş ettim baya uyusam uyucam ama uyumak istemiyorum uyanınca salak gibi oluyorum hiç sevmiyorum gündüzleri uyumayı sonra başım çatlarr en sonda kahve içeyim dedim bi kendime geleyimm 🥲

Back