- 8 Kasım 2019
- 20.595
- 35.873
- 598
HoşgeldinAranızda çok yeniyim bu arada uygulamayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinAranızda çok yeniyim bu arada uygulamayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum
Arada kaçamak yapıyon o ayrıHem ne diyet
ahahahaha yapabilecek misinBenimde istiyorda durdurmaya çalışıyorum yarın doğum günü eşimin birde. Kayınvalideler falan gelicek hamur işi bilmemne. Onu geçireyimde şekersiz 21 gün denicem
İnşallah diyorum birkere başladım yapamadımahahahaha yapabilecek misin
ahahah yapıyosun sonra amaaan başka bi gün başlarım diyosunİnşallah diyorum birkere başladım yapamadım
Çiğ köfte etcem bugünahahah yapıyosun sonra amaaan başka bi gün başlarım diyosun
Artık kaçamak yokArada kaçamak yapıyon o ayrı
oyyy hele hele neler yapıyo maşallah kıs kendini yorma hamiş hamişÇiğ köfte etcem bugün
Epeyy aldık diyon yaniArtık kaçamak yok
He he hösEpeyy aldık diyon yani
Hamur makinem etcek ben serbestt tabi alıp gene baya yoğuruyorumoyyy hele hele neler yapıyo maşallah kıs kendini yorma hamiş hamiş
ayyy çok severim ben de çok sevinir kociş bol acılı çok seviyorumHamur makinem etcek ben serbestt tabi alıp gene baya yoğuruyorum
Çorbam ve yemeğim var kociş geç gelecek bugün ona sürprüzz cok sever çiğköfteyi yapıyordumda son 5 aydır edemedik bende yerim biraz
HosbuldummmmHoşgeldin
Vallahaaa bol acılı offfff ama yiyemiyorum midemi yakıyo bu ara acılı şeyler fazla tüketemiyorum baharatı kendime ayrı ederim az koyarımmayyy çok severim ben de çok sevinir kociş bol acılı çok seviyorum
Hala ayılamadım ha ben
Günaydın ve mutlu haftalar dutumJou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
Madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt