- 19 Kasım 2020
- 22.025
- 48.135
- 548
Günaydın Mavişimçatlağım bu benim bence
günaydın canım bu arada
Bence bu sabah genel modumuz böyleydi kahvaltı da yaptım ama hala ayıkamadım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Mavişimçatlağım bu benim bence
günaydın canım bu arada
Insaallah canımm allahım.herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsinHosbuldummmm ayy çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah
Günaydın canımJou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
@Mi-Ok Yun
@HappyMutlu
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
Bana da dua edin bir an önce bende anne olayım hamilelerin duaları kabul olurmuşInsaallah canımm allahım.herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin
Alışırsın artıkAranızda çok yeniyim bu arada uygulamayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum
önce kırklareline mi gitmiş ne alaka ptt kargomu yoksaBide perşembeden beri kargomu bekliyomm yaa daha burda uğramadan gitmiş önce kırklareliye sonra gelmiş buraya bırakmış donlarım olmayy artıkk yeni don aldım mavikelebek34
Ederim tabiikiiBana da dua edin bir an önce bende anne olayım hamilelerin duaları kabul olurmuş
İnşallahAlışırsın artık
hoşgeldinAranızda çok yeniyim bu arada uygulamayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum
Allah razı olsun kardeşimEderim tabiikii
Hahahaha ulannnn nerden bildinnnönce kırklareline mi gitmiş ne alaka ptt kargomu yoksa
Hoş buldumhoşgeldin
Sende kendini tanıtırmısınAllah razı olsun kardeşim
Sende kendini tanıtırm
Almila ben Ankara'dan katılıyorum aranıza yaş yolun yarısı ev hanımı yarışmaya katılan arkadaşlara selam olsunSende kendini tanıtırmısın
Yaş demiyoruzz ozamanAlmila ben Ankara'dan katılıyorum aranıza yaş yolun yarısı ev hanımı yarışmaya katılan arkadaşlara selam olsun
Yok kuzum öyle espri yaptım sabah sabah soguk oldu heraldeYaş demiyoruzz ozaman
Yemek yarışmasınımı diyorsun
Çok çok memnun oldum bu aradaYaş demiyoruzz ozaman
Yemek yarışmasınımı diyorsun
Hahaha espriyi anlamadım benYok kuzum öyle espri yaptım sabah sabah soguk oldu heralde
Bende memnun oldumÇok çok memnun oldum bu arada