- 19 Kasım 2020
- 22.134
- 48.283
- 548
Günaydın Mavişimçatlağım bu benim bence
günaydın canım bu arada![]()

Bence bu sabah genel modumuz böyleydi kahvaltı da yaptım ama hala ayıkamadım ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Mavişimçatlağım bu benim bence
günaydın canım bu arada![]()
Insaallah canımm allahım.herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsinHosbuldummmmayy çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah
![]()
Günaydın canımJou
@karamel Latte
@HeLLaa
@ozo1907
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
@Hogwartss
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
@Mi-Ok Yun
@HappyMutlu
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN![]()
Bana da dua edin bir an önce bende anne olayım hamilelerin duaları kabul olurmuşInsaallah canımm allahım.herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin![]()
Alışırsın artıkAranızda çok yeniyim bu arada uygulamayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum![]()
önce kırklareline mi gitmiş ne alaka ptt kargomu yoksaBide perşembeden beri kargomu bekliyomm yaa daha burda uğramadan gitmiş önce kırklareliyesonra gelmiş buraya bırakmış donlarım olmayy artıkk yeni don aldım
![]()
mavikelebek34
Ederim tabiikiiBana da dua edin bir an önce bende anne olayım hamilelerin duaları kabul olurmuş![]()
İnşallahAlışırsın artık![]()
hoşgeldinAranızda çok yeniyim bu arada uygulamayı yeni yeni çözmeye çalışıyorum![]()
Allah razı olsun kardeşimEderim tabiikii![]()
Hahahaha ulannnn nerden bildinnnönce kırklareline mi gitmiş ne alaka ptt kargomu yoksa![]()
Sende kendini tanıtırmısınAllah razı olsun kardeşim![]()
Sende kendini tanıtırm
Almila benSende kendini tanıtırmısın![]()
Yaş demiyoruzz ozamanAlmila benAnkara'dan katılıyorum aranıza yaş yolun yarısı ev hanımı
yarışmaya katılan arkadaşlara selam olsun
![]()
Yok kuzum öyle espri yaptım sabah sabah soguk oldu heraldeYaş demiyoruzz ozaman
Yemek yarışmasınımı diyorsun![]()
Çok çok memnun oldum bu aradaYaş demiyoruzz ozaman
Yemek yarışmasınımı diyorsun![]()
Hahaha espriyi anlamadım benYok kuzum öyle espri yaptım sabah sabah soguk oldu heralde![]()
Bende memnun oldumÇok çok memnun oldum bu arada![]()