- 25 Ağustos 2019
- 61.362
- 115.017
- 698
- 31
Hala ayılamadım ha benKulağıma bir şarkı fısıldar.o eski halimden haber yok şimdi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala ayılamadım ha benKulağıma bir şarkı fısıldar.o eski halimden haber yok şimdi
![]()
Oooo geellll vallahaaahahahahaha böyle diyeceğini biliyordumben gelirim
![]()
ay ne güzel olurdu. gezdirirdin beni hamiş halinleOooo geellll vallahaaa![]()
Günaydın canoJou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
@Mi-Ok Yun
@HappyMutlu
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN![]()
Hızlı yürüyorsan vallaha yetişemem seniiay ne güzel olurdu. gezdirirdin beni hamiş halinle![]()
Günaydın antepliiiJou
karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
@mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
@Mi-Ok Yun
@HappyMutlu
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN![]()
yok bebişim ben sana ayak uydururum merak etmeHızlı yürüyorsan vallaha yetişemem senii![]()
Gına geldii antepli antepli anteplii antepliler birbirleriyle habermi ediyolar anlamadım yavvGünaydın antepliii![]()
lattem karamelim günaydınGünaydın cano![]()
Oooo beybiiiiyok bebişim ben sana ayak uydururum merak etme![]()
Hehehehe keşke oralı olaydım gıı bir sürü fıstıklar baklavalar ohhhGına geldii antepli antepli anteplii antepliler birbirleriyle habermi ediyolar anlamadım yavvkim geliyosa antepli hiç şaşırmıyorum
Allahtan sen antepli değilsinn![]()
Her çeşidi var ordaHehehehe keşke oralı olaydım gıı bir sürü fıstıklar baklavalar ohhh![]()
Kesin yoksa o beynimi yerAklın ondaysaaa onu kesinlikle alıp yiycenn![]()
Benimde istiyorda durdurmaya çalışıyorum yarın doğum günü eşimin birde. Kayınvalideler falan gelicek hamur işi bilmemne. Onu geçireyimde şekersiz 21 gün denicemayy bu ara benim de öyle valla. dün canım aşure istedi resmen, eşim aldı sağolsun hapur hupur yedim![]()
Afiyet olsunn canımaaKesin yoksa o beynimi yer![]()
Ooo hazırlıklar var bayaa sürprüzmüBenimde istiyorda durdurmaya çalışıyorum yarın doğum günü eşimin birde. Kayınvalideler falan gelicek hamur işi bilmemne. Onu geçireyimde şekersiz 21 gün denicem![]()