• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kizlar hepinize güzel bir hafta olmasi dilegiyle🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Neden uyumadinki🥲
Bi oyana dönüyorum bizim paçi vuruyo bana olduğun yerde durcan hiç kıpırdamıcan 🤣
Çişe kalktıydım bide o ara idrarıma çok baskı vurdu az daha işeyeceğudum altıma yataktayken :D
Bide bi bakem bizim kızçeler burdamı aboovv coşmuş burası daha çıkamadım burdan 😀

Bi oyana dönüyorum bizim paçi vuruyo bana olduğun yerde durcan hiç kıpırdamıcan 🤣
Çişe kalktıydım bide o ara idrarıma çok baskı vurdu az daha işeyeceğudum altıma yataktayken :KK70:
Bide bi bakem bizim kızçeler burdamı aboovv coşmuş burası daha çıkamadım burdan 😀
uyku arasında buray abakarsan gidemezsin tabi :KK70:

Çişe kalktıydım bide o ara idrarıma çok baskı vurdu az daha işeyeceğudum altıma yataktayken :KK70:
Allah yardimcin olsun canim🥲
Aman bende sabaha karsi wc ye kalktigimda 5ti baktim alınti yaptim cevap verdim yattim gene😏

Aayyy olmazzmı geell tabiikiii 🤩
Hoşgelldiiinnnn🎈
Buarada almila senin ismin mi benim doğacak kızımın ismine çok benzerlik var hoşbuldum

Aayyy olmazzmı geell tabiikiii 🤩
Hoşgelldiiinnnn🎈
Buarada almila senin ismin mi benim doğacak kızımın ismine çok benzerlik var 🤭
Hosbuldummmm 🤗 ayy çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah 🙏

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back