• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıllı olun yavvvv 🤣
Buarada kabak reçelide ilkkez duydum 🙄
Bende markette görmüşyüm çok önceden almadım reçel yemiyoruz hiç. Annemkerin yaptıkları bile hep misafir gelince anca açıyorum kalanıda bozuluyor. O yüzden almamıştım. Ama canım çok çekti ya küçük bir kavanoz alcam 😬

• Komik
Reactions: Jou
Ben sana diyim bildiğimi doğumu 2.500 TL'ye yaptı hepimiz şok olduyduk o zaman 🤭 Kesin bir yerini alacaklar çıktıktan sonra böbrek, rahim kontrol et dediydik 😂😂
Hahahahahah o zaman uygunduu yaa şimdi 3500 duydum doğumuama acaba epiduralli nekadar onu bilemedim yaa 😃 iyi ahstane genedee baktımı barimi rahim ne durumda :D

Hahahahahah o zaman uygunduu yaa şimdi 3500 duydum doğumuama acaba epiduralli nekadar onu bilemedim yaa 😃 iyi ahstane genedee baktımı barimi rahim ne durumda :KK70:

Valla o hastanede hepsi bir aradaydı galiba 😂 Benimkinde 500 TL epidural farkı verdiydik. Sezeryanla normal aynı fiyat 5.000'di. Hala uygun sizin hastane 🙈

• Muhteşem
Ayrıca onun doktoru hem çok severim hem aşırı ayarım eve yollayıp duruyordu Nosu 🤣 Biz korkuyorduk burdan bişey olacak diye 🤭 Ama işinin ehliymiş Nos çok zor doğum atlattı her doktor toparlayamazdı 👍
Evettt öyleymiş yaa anlatmıştı bana bayaaa bende bi ilkeye gitcektim kanamamda onun randevusu cok dolunca leventinki boştu o anda gittim ona ama iyiki levente gittim gerçekten bebeğim için uğraştı bebeğim iyi olduğunu görünce o bizden daha çok sevindi eşimle kanka gibi oldular 🥲🤭

Valla o hastanede hepsi bir aradaydı galiba 😂 Benimkinde 500 TL epidural farkı verdiydik. Sezeryanla normal aynı fiyat 5.000'di. Hala uygun sizin hastane 🙈
Evett bizim hastane milleti şaşırtmayı seviyo🤣
Detaylıya gittim geçen o ayrı bi doktordu ama çok iyiydii öyle güzel anlattıki arada güldürdü bizii 😀

Evettt öyleymiş yaa anlatmıştı bana bayaaa bende bi ilkeye gitcektim kanamamda onun randevusu cok dolunca leventinki boştu o anda gittim ona ama iyiki levente gittim gerçekten bebeğim için uğraştı bebeğim iyi olduğunu görünce o bizden daha çok sevindi eşimle kanka gibi oldular 🥲🤭

Adamın tarzı o galiba Noslada kankalardı 🤣🤣 Nosun herşey tam fazladan kan bile verdiler o zaman hemde 🤣 Gelsin anlatır zaten 🙈

• Muhteşem
Back