Bende markette görmüşyüm çok önceden almadım reçel yemiyoruz hiç. Annemkerin yaptıkları bile hep misafir gelince anca açıyorum kalanıda bozuluyor. O yüzden almamıştım. Ama canım çok çekti ya küçük bir kavanoz alcamAkıllı olun yavvvv
Buarada kabak reçelide ilkkez duydum
Günaydınnnnnn dut kızzzzzJou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
H a p p y
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
Hahahahahah o zaman uygunduu yaa şimdi 3500 duydum doğumuama acaba epiduralli nekadar onu bilemedim yaaBen sana diyim bildiğimi doğumu 2.500 TL'ye yaptı hepimiz şok olduyduk o zamanKesin bir yerini alacaklar çıktıktan sonra böbrek, rahim kontrol et dediydik
Günaydın dutummJou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Mi-Ok Yun
H a p p y
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
Ooyy sabahhh lolipopumm benimm günaydınn güzell dutummmmmJou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Mi-Ok Yun
H a p p y
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
Sakin ol bebek
güüü naaayy dıııınn güü naay dııınJou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Mi-Ok Yun
H a p p y
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
günaydın canımJou
@karamel Latte
@HeLLaa
Noisy Girl
@sebbo
@madammor
mavikelebek34
@Pandora27
@Kahvem01
@Catlak-kurabiye
@coconatt
@MssPARE
@Oriana
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
Lna16
@Melekcat
@Simurgp
@Elif_Eylul
@ASSOSyal
@kedilinick
Cookiie
@bir mucizee
@tiniminihaniim
@cevizli tarcinli kek
@Minik Meleklerim
@Mervveeee
Mi-Ok Yun
H a p p y
GÜÜÜÜÜNAAAYDIIIN
Hahahahahah o zaman uygunduu yaa şimdi 3500 duydum doğumuama acaba epiduralli nekadar onu bilemedim yaaiyi ahstane genedee baktımı barimi rahim ne durumda
Evettt öyleymiş yaa anlatmıştı bana bayaaa bende bi ilkeye gitcektim kanamamda onun randevusu cok dolunca leventinki boştu o anda gittim ona ama iyiki levente gittim gerçekten bebeğim için uğraştı bebeğim iyi olduğunu görünce o bizden daha çok sevindi eşimle kanka gibi oldularAyrıca onun doktoru hem çok severim hem aşırı ayarım eve yollayıp duruyordu NosuBiz korkuyorduk burdan bişey olacak diye Ama işinin ehliymiş Nos çok zor doğum atlattı her doktor toparlayamazdı
All aşkomm vücud şekerr isteyyy demekkiiBende markette görmüşyüm çok önceden almadım reçel yemiyoruz hiç. Annemkerin yaptıkları bile hep misafir gelince anca açıyorum kalanıda bozuluyor. O yüzden almamıştım. Ama canım çok çekti ya küçük bir kavanoz alcam
Bir kaç gün yemedim ya tabi hemen ister terbiyesizAll aşkomm vücud şekerr isteyyy demekkii
Evett bizim hastane milleti şaşırtmayı seviyoValla o hastanede hepsi bir aradaydı galibaBenimkinde 500 TL epidural farkı verdiydik. Sezeryanla normal aynı fiyat 5.000'di. Hala uygun sizin hastane
Evettt öyleymiş yaa anlatmıştı bana bayaaa bende bi ilkeye gitcektim kanamamda onun randevusu cok dolunca leventinki boştu o anda gittim ona ama iyiki levente gittim gerçekten bebeğim için uğraştı bebeğim iyi olduğunu görünce o bizden daha çok sevindi eşimle kanka gibi oldular
Aklın ondaysaaa onu kesinlikle alıp yiycennBir kaç gün yemedim ya tabi hemen ister terbiyesiz
ayy bu ara benim de öyle valla. dün canım aşure istedi resmen, eşim aldı sağolsun hapur hupur yedimBir kaç gün yemedim ya tabi hemen ister terbiyesiz
Evettt tarzı oAdamın tarzı o galiba Noslada kankalardıNosun herşey tam fazladan kan bile verdiler o zaman hemde Gelsin anlatır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?