Akıllı olun yavvvv
Buarada kabak reçelide ilkkez duydum
Bende markette görmüşyüm çok önceden almadım reçel yemiyoruz hiç. Annemkerin yaptıkları bile hep misafir gelince anca açıyorum kalanıda bozuluyor. O yüzden almamıştım. Ama canım çok çekti ya küçük bir kavanoz alcam

Reactions: Jou
Ben sana diyim bildiğimi doğumu 2.500 TL'ye yaptı hepimiz şok olduyduk o zaman Kesin bir yerini alacaklar çıktıktan sonra böbrek, rahim kontrol et dediydik
Hahahahahah o zaman uygunduu yaa şimdi 3500 duydum doğumuama acaba epiduralli nekadar onu bilemedim yaa iyi ahstane genedee baktımı barimi rahim ne durumda

Hahahahahah o zaman uygunduu yaa şimdi 3500 duydum doğumuama acaba epiduralli nekadar onu bilemedim yaa iyi ahstane genedee baktımı barimi rahim ne durumda

Valla o hastanede hepsi bir aradaydı galiba Benimkinde 500 TL epidural farkı verdiydik. Sezeryanla normal aynı fiyat 5.000'di. Hala uygun sizin hastane

Ayrıca onun doktoru hem çok severim hem aşırı ayarım eve yollayıp duruyordu Nosu Biz korkuyorduk burdan bişey olacak diye Ama işinin ehliymiş Nos çok zor doğum atlattı her doktor toparlayamazdı
Evettt öyleymiş yaa anlatmıştı bana bayaaa bende bi ilkeye gitcektim kanamamda onun randevusu cok dolunca leventinki boştu o anda gittim ona ama iyiki levente gittim gerçekten bebeğim için uğraştı bebeğim iyi olduğunu görünce o bizden daha çok sevindi eşimle kanka gibi oldular

Valla o hastanede hepsi bir aradaydı galiba Benimkinde 500 TL epidural farkı verdiydik. Sezeryanla normal aynı fiyat 5.000'di. Hala uygun sizin hastane
Evett bizim hastane milleti şaşırtmayı seviyo
Detaylıya gittim geçen o ayrı bi doktordu ama çok iyiydii öyle güzel anlattıki arada güldürdü bizii

Adamın tarzı o galiba Noslada kankalardı Nosun herşey tam fazladan kan bile verdiler o zaman hemde Gelsin anlatır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…